2024. április 16. - Csongor
EUR : 393.05
USD : 368.85
Időjárás ikon15°

Az anya nő, az apa férfi: Lilu szerint „kegyetlen, érzéketlen, ami történik”

A lepukkant műsorvezető szerint a karácsony közeledtével nincs szentség, csak álszentség.Mint megírtuk, kedden elfogadta az Országgyűlés az alaptörvény kilencedik módosítását.
Az alaptörvényben ezentúl szerepel az, hogy az anya nő, az apa férfi.
Egymás után jönnek elő az elégedetlenkedők: Donáth, Fekete-Győr, Lendvai... Aztán a Soros-szervezetek, Bp Pride, Helsinki Bizottság.Megérkezett Ördög Nóra és a Lilu nevű senki. A társadalmi kérdésekben gyakran nyilvánosan véleményt formáló Lilu sem hagyta szó nélkül. Instagram-oldalán több 24 óráig elérhető sztoriban írta le, mit gondol erről.
"Köszönjük! Az egyedülállók, a szivárványcsaládoknevében, akiknek az örökbefogadást ellehetetlenítettétek! A gyerekek nevében, akik árvaházban maradnak (szerető, biztonságos család helyett), és várják, hogy mások kiselejtezett játékait kapják karácsonyra. Kegyetlen. Érzéketlen, ami történik"
https://youtu.be/OHNNvhn7-Hk https://youtu.be/uWc8di0JjHA Akkor nézzük... Magyarország védi a házasság intézményét mint egy férfi és egy nő között, önkéntes elhatározás alapján létrejött életközösséget, valamint a családot mint a nemzet fennmaradásának alapját. A családi kapcsolat alapja a házasság, illetve a szülő-gyermek viszony. Az anya nő, az apa férfi.” A gyermekek testi, szellemi és erkölcsi fejlődéshez való jogáról szóló XVI. cikk a következőkkel egészül ki: Minden gyermeknek joga van a megfelelő testi, szellemi és erkölcsi fejlődéséhez szükséges védelemhez és gondoskodáshoz. Magyarország védi a gyermekek születési nemének megfelelő önazonossághoz való jogát, és biztosítja a hazánk alkotmányos önazonosságán és keresztény kultúráján alapuló értékrend szerinti nevelést. Mi ebben kirekesztő, kegyetlen és érzéketlen?
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató