2021. április 22. - Csilla, Noémi
EUR : 362.16
USD : 301.65
17°

Az világos, hogy a 444-ben nincsen karácsony, de ma szerintük a magyar ember maga a gonoszság

Az mindenki számára egyértelmű, hogy a 444-ben nincsen karácsony, hogyan is lenne, hiszen nem is magyarok. Csupán ezt a nyelvet beszélik.   Most mi nem osztanánk meg a teljes hülyeségüket, de legyen itt ez intő példa, hogy a magyargyűlölő horda szeretetben tetszelegve adnák el ma magukat, miközben mi lennénk a gonoszok. Szóval értjük mi azt, hogy háborúban nincsen karácsony, csak azt nem, hogy miért nem valami másik országban szeretgetik ezek egymást.    Íme:   Másra akarom most emlékeztetni az olvasókat. Azt javaslom, aki kis fényre vágyik a sötétségben, az ne szemérmeskedjen, hanem nézze meg Bődey János az Index utolsó napján, július 24-én készült képeit, nézze végig azokat az öleléseket, majd nézze meg, ahogy a szeptember 6-án a Színház és Filmművészeti Egyetem Vas utcai épületének bejárata felett őrködő Máté Gábort az utcán énekelve, sírva, tapsolva búcsúztatják diákjai. És utána, így karácsonykor, gondoljunk bele, hogy ezekből a szeretetpillanatokból, a képeken látható emberi és szakmai kötelékekből végül mennyi és milyen kivételes erő, kreativitás, dac, kitartás, elegancia, tisztesség sarjadt ki. Mert ezeket az öleléseket az indexesek hosszú menete követte, ahogy egymás után némán bevonultak az odarakott ember irodájába, hogy az asztalára lerakták felmondási papírjaikat. Mert ezt a Vas utcai szerenádot olyan képsorok követték, amin az SZFE diákjai némán felsorakozva elállták az odaküldött ember útját, és nem engedték bejutni az egyetemükre. Az újságírók kiállását pedig több tízezer olvasó követte, akik áldoztak a sajátjukból egy új lap elindulására. A diákok lázadására pedig sok ezer tüntető mozdult meg, akik például október 23-án a diákok után meneteltek.
Ezek voltak a világosság pillanatai, amik élesen mutatták, hol van a szeretet és hol van a gonoszság, hol van az értékes és hol az értéktelen, hol van emberség és hol van az aljasság, hol vannak valódi közösségek, hol van valódi hagyomány, hol van valódi együttműködés, hol van való tisztelet, hol van valódi hit.
Ezekben a példamutató ügyekben az a szép, hogy az igazság nem félúton van, nem bonyolult, nincs egyrészt másrészt. (Ugyanis aljas indokból elkövetett rablótámadásoknak nincsenek árnyalatai.) Itt azok vannak, akik hosszú évtizedek alatt tehetséggel, felhúztak valamit, valami olyat, ami nagyon sokak számára vonzó és fontos, amik a maguk nemében a legjobbak, és vannak azok, akik ezt el akarjak erőszakkal rabolni, és ha ez nem sikerül, akkor le akarják rombolni. Ezek az igazság és a szeretet ritkán felvillanó, reményteli pillanatai, tőrőlmetszett karácsonyi pillanatok.- firkálgatta így karácsony estén valamelyik liberális kutya 444-ben.  
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató