2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

"A Facebook, ha az Egyesült Államok elnökét letörölte, bárkit letörölhet indoklás nélkül"

Kubatov Gábor szerint mindenre fel kell készülni 22-ben.Az amerikai kampányt nagyon nehéz összehasonlítani, de azt láttam, hogy egész furcsa médiahelyzetben, ahol csak a hírtelevízióknak az aránya 5:1 a liberálisok javára, az Egyesült Államok még jelenleg is regnáló elnöke, Donald Trump a közösségi médiában érdekes és meglepő módon ezt a hátrányt le tudta dolgozni, és végül szoros vereséget szenvedett. Tehát ez egy tanulsága. És az is egy tanulsága, hogy Donald Trumpnak lekapcsolták a Twitter- és a Facebook-oldalát. Az ember elgondolkodik azon, hogy vajon mi volt az indok, ki mondta meg, hogy ezeket az oldalakat így le lehet kapcsolni. Ki határozta és ki döntötte ezt el. És hogy velünk is megtörténhet-e ez. Furcsa irányba visz, mert én inkább a szabad kommunikáció híve vagyok. Látom, van egy kezdeményezés Lengyelországban, ha a közösségi médiából valakit letörölnek indoklás nélkül, akkor arra büntetést lehet kiróni. Ez Európában az első ilyen kezdeményezés. Nem tudom, hogy az unió hajlandó-e megmozdulni ilyen téren, de nyilván a szólásszabadságot csorbítja egy ilyen helyzet. Nyilván erre az ember készül, de mindenkit letiltani lehetetlen, és ha ezt közösségként értelmezzük, a Fidesz a virtuális térben is majd jó közösséget fog alkotni, akkor nehéz munka vár ránk, de veszélyek nem leselkednek - mondta a Fidesz alelnöke.Hozzátette:
Mindenkinek föl kell készülni erre a helyzetre. A Facebook, ha az Egyesült Államok elnökét letörölte, bárkit letörölhet indoklás nélkül.
Kubatov Gábor szerint azért van egy jó oldala Facebooknak is, mert rengeteg videó van a szemkilövető Gyurcsányról, aki 2006-ban verette a népét.
 Annyi videót láttam már csak a 2006. október 23-i eseményekről, hogy Gyurcsány Ferenc ott mit csinált, az a Gyurcsány Ferenc, aki most egyébként a demokráciáról beszél. Azért mégiscsak az ő parancsára a rendőrség embereknek lőtte ki a szemét meg csonkította meg őket. És ezt az emberek fogják érteni, és pontosan tudják, hogy Gyurcsány Ferenc van mögötte. Ettől nem kell tartani, hogy a fiatalok erről nem tudnak.
 
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató