2024. április 20. - Tivadar
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Trumpék visszatámadnak: Rengeteg titkosított dokumentumot oldottak fel

A Fox News pénteki cikkében megírta, hogy Trump nyilvánosságra hozza az Obamagate bűncselekményeinek aktáit, feloldja azok titkosítását.A "Russiagate"-val kapcsolatos dokumentumok sokaságát, az amerikai hírszerző közösségnek a Trump-adminisztráció és Oroszország közötti állítólagos összejátszást vizsgáló széles körűen vizsgált nyomozását pénteken feloldják - közölte a Fox News.    A kiadott anyag várhatóan több száz dokumentumot tartalmaz majd - írta a Fox News pénteki cikkében.Magyar idő szerint késő este robbant a hír: feloldották a titkosítást.

Az FBI és az Igazságügyi Minisztérium robbant a „Crossfire Hurricane” vizsgálattal kapcsolatban.

A Fox News információi szerint Lindsey Graham, a Szenátus Igazságügyi Bizottságának elnöke pénteken rengeteg további dokumentumot és átiratot tett közzé a Trump-Oroszország ügy eredetével és következményeivel kapcsolatos vizsgálatával kapcsolatban. "Az FBI és az Igazságügyi Minisztérium egyik legképtelenebb és legkorrumpáltabb ügyének nevezte ezt a történetet."A Fox hírei szerint átvizsgálják a titkosított Obama Gate dokumentumait, és megjegyzik, hogy a "több száz oldalon" található információk segítenek pótolni néhány "hiányosságot": pl. a demokraták erőfeszítéseit, akik kémkedtek Donald Trump elnök és a Trump-kampány iránt. Adam Housley újságíró megerősítette, hogy a dokumentumok kikerültek:  
"A forrásoknak megint igazuk volt. A dokumentumok megjelentek. Grassley (republikánus szenátor) több napig őrizte azokat. Bizonyította, amiről évek óta beszámoltam. Ez évekkel ezelőtt kezdődött. A FISA ( Az Egyesült Államok Külső Hírszerző Felügyeleti Bírósága) is hazudott. "
- tweetelte Housley.  Bede Zsolt – Vadhajtasok.huKövess a HunDub-on, Telegramon, Vk-n vagy a Twitteren!T.me/bedezsolt  |  Vk.com/bedezsolti  |  Twitter.com/BedeZsolt2
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató