2024. május 05. - Györgyi
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon24°12°

Elszabadult a pokol Hollandiában: a migránsok fosztogatnak, a szurkolók védik az üzleteket - Videók

Már második éjjel zajlanak az erőszakos események Hollandiában. Tegnap a járványügyi korlátozások miatt szakadt el a cérna sokaknál, azonban ma többségében bevándorló fiatalok mentek az utcára.Az eddigi eseményekről már beszámoltunk ITT és ITT.Mint ismert, már tegnap éjjel is kifosztottak néhány üzletet, beverték a kirakatokat, ezért ma a szurkolók úgy gondolták, hogy megvédik a normális állampolgárok javait. Összeálltak a Den Haag, az AZ Alkmaar és a Zwolle fanatikusai. Alkmaarban így védik az üzleteket:A rendőrség láthatóan nincs a helyzet magaslatán, több városban is súlyos zavargások törtek ki. Zwolle, Den Bosch, Rotterdam és Harleem is elesett. Geert Wilders, az euroszkeptikus párt vezetője felszólította a miniszterelnököt, hogy vesse be a hadsereget a rendbontók ellen:
 A - gyakran bevándorlókból álló - söpredék elpusztítja hazánkat. Nincs közük Hollandiához, nem becsülik az értékeinket.Vessünk véget ennek és cselekedjünk!Rutte, mielőtt ez az erőszak polgárháborúvá válik, lépjél! Hívd a hadseregünket, most!
Fotók:   Videók:   Bede Zsolt – Vadhajtasok.huKövess a HunDub-on, Telegramon, Vk-n vagy a Twitteren!T.me/bedezsolt  |  Vk.com/bedezsolti  |  Twitter.com/BedeZsolt2
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató