2024. május 03. - Irma, Tímea
EUR : 389.59
USD : 364
Időjárás ikon17°13°

Megújult a legkedveltebb jobboldali portál, a Vadhajtások.hu

Megígértük, elkészítettük és most átadjuk Olvasóinknak.

Kedves Olvasóink,

Biztos sokan emlékeztek arra, hogy novemberben napokig állt az oldalunk, sőt fogalmunk sem volt róla, hogy mikor tudunk visszatérni. Mivel láttuk, hogy ti is úgy éreztétek, üres lett az internet nélkülünk, egy hétre rá üzembe állítottunk egy sablont, hogy olvasható és kommentelhető maradjon a Vadhajtások.hu.

Ma viszont üzembe helyeztük a megújult weboldalunkat, a legfőbb szempontokat figyelembe véve, hogy gyors legyen, fiatalos és pattogós.

És természetesen nagyon jobboldali.

Tehát a háttér és a külalak változott, mi azonban nem. Reggel óta dolgozunk az apró hibák elhárításán és javításán, amik ilyenkor előbújnak. Nem nagyon szeretnénk elmagyarázni, hogy mi mire való, úgy gondoljuk, hogy értelemszerűen megtalálható és felfedezhető minden.

Azonban pár fontos dolgot kiemelnénk, hogy lehűtsük a kedélyeket. Mind asztali gépen, mind mobil eszközökön váltani lehet a világos és a sötét módot. Ez a fejlécben található meg, nap illetve hold formájában. Cikkeinket meghagytuk kommentelhető formában. Amennyiben mobilról vagytok, az alsó menüben jobb oldalon kint van ez a kis komment ikon, mellette pedig megjelenik egy szám, hogy mennyi hozzászólás érkezett az adott cikkre. Ha erre koppintotok, azonnal a kommentfelületre értek, ami meg is lesz nyitva, nem kell külön megnyitni. Aki asztali számítógépről olvas minket, annak is elég rákattintani a hozzászólásszámra és már a fórumban is találja magát. Hamarosan a fórumfelület is elérhető lesz sötét módban, ott még dolgozunk ezen.

Nagyon szerettétek az egy évvel ezelőtti sablonunkban a 0-24 menüpontunkat, ezért itt is beüzemeltük nektek. Mobiltelefonon a kezdőoldalon az alsó menüben egy koppintással eléritek a friss híreket. Asztali gépeken pedig fent a menüsorban található meg. Röviden ennyit a használatról.

Engedjétek meg, hogy megköszönjük mindazoknak a segítségét, támogatását, akik nélkül ez nem jöhetett volna létre. Köszönjük annak a srácnak, aki éjszakákba nyúlóan dolgozott azon, hogy ma ezt így átadhassuk nektek. S köszönjük az összes támogatónknak, ha csak egy jó szóval is, de eljuttatott erre az útra minket, hogy ma egy ilyen portállal tarthatjuk egyben és adhatunk erőt egymásnak mi, jobboldali emberek.

 

Nagyon kemény harc előtt állunk, a szakmai részét ezúttal mi befejeztük, indulhatunk hát a háborúba.

 

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató