2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Támadás alatt a Vadhajtások.hu: Nem tetszik a magyargyűlölőknek, hogy megújult portálunk

Lehet jó mókának tűnt a jobboldali portálokat támadni, azért mi letettük már a rendőrség asztalára az IP címeket...

Sziasztok, 

 

Itt is megosztanánk azt az írást, amit a hivatalos Facebook-oldalunkra írtunk: 

Kedves Olvasóink,
Rengeteget dolgoztunk azzal, hogy ma átadjuk az új honlapunkat nektek. Ahogy megírtuk erről a cikkünket, egy intenzív támadás vette kezdetét oldalunk ellen. Mert ugye ebben a fene nagy diktatúrában egy jobboldali portál csak megszűnhet, de nem újulhat meg. Csak közben lett egy kis bibi a dologban. Reméljük olvassa T.P. is ezt a bejegyzést. Több, mint 50 perce tart oldalunk ellen a támadás, bootszervereket használt hozzá a fiú. Aztán mikor kizártuk ezeket, annyi esze volt, hogy a magyar IP címeit használja tovább a támadáshoz. Az elmúlt hetekben megtámadták a HunDub-ot, valamelyik nap a teljes jobboldali holdingot és a Magyar Nemzetet, mi pedig megfogtuk ezt a szerencsétlent, akinek hamarosan nyilvánosságra hozzuk a telefonszámát, elérhetőségeit, címét, hogy milyen házban lakik és ismerje meg a jobboldal, hogy ki ez a bátor fiú.
Mi dolgozunk a háttérben, most egy szűrőt tettünk az oldalunk elé, de továbbra is kérjük türelmeteket. Már most elhatároztuk azt, hogy felvesszük a kesztyűt és igenis meg kell vizsgálnunk azt, hogy mi történik akkor, ha egy ellenzéki oldal fog elhallgatni.
 
Köszönjük!
 
Annyival kiegészítenénk itt a történetet, hogy a rendőrségről most jöttünk ki, átadtuk az összes lementett IP címet, illetve rengeteg háttér anyagot amiből kiderül a támadó kiléte. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató