2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Soros György bevásárolta magát az amerikai igazságszolgáltatási rendszerbe

Így támogatja Soros György a baloldali bűnözőket szabadon bocsátó ügyészeket

Amerikai szakértőknek is szemet szúrt, hogy Soros György az elmúlt években több millió dollárral segített hatalomra olyan helyi politikusokat, ügyészeket, akiknek hála neki is beleszólása lesz az amerikai igazságszolgáltatási rendszerbe. Elsősorban természetesen a baloldali bűnözök felmentése a fő prioritása, de hosszabb távon a teljes igazságszolgáltatás átalakítása a fő cél.

A washingtoni központú „The Capital Research Centert” azért alapították 1984-ben, hogy megvizsgálja az alapítványok, a civilszervezetek és más nonprofit egyesületek miként támogatnak politikai szereplőket, illetve politikai pártokat. Egyszóval, azt vizsgálják, hogy egyes politikusok kinek a zsebében vannak. Ezen a szűrőn akadt fenn Soros György is, aki nemcsak Budapesten vagy Brüsszelben vásárolja a politikusokat, hanem Amerikában is.

Az oknyomozó szervezet alaposan feltárta, hogy Soros György az elmúlt években hány millió dollárt fektetett abba, hogy saját szája-íze szerint formálja majd az amerikai igazságszolgáltatási rendszert.

Azt is bemutatták, hogy az általa támogatott, majd megválasztott helyi ügyészek miként mentenek fel baloldali bűnözőket.

Először is azt kell megérteni, hogy Amerikában nemcsak szövetségi, hanem helyi szinten is nagy befolyása van egy kerületiügyésznek vagy képviselőnek. A helyi választáson pedig a jelöltek sokkal kevesebb forrásból gazdálkodnak, mint a szövetségi szinten indulók, így a Soros által a baloldali-liberális jelöltekbe befektetett összegek valóságos lottó főnyereménynek számítanak

Számításaik szerint eddig összesen, 2015 óta Soros több mint 17 millió dollárt költött helyi jelöltek támogatására, körzeti választásokon indulókra és helyi ügyészekre.  A szervezet állítása szerint mindezt annak reményében, hogy a jövőben megváltoztatja a bűnüldözési rendszert helyi szinten. Az összefoglaló angol nyelvű videóban pedig azt is elmondják, hogy Soros jelöltjei és döntéshozói miként játszottak kulcsszerepet több baloldali bűnöző felmentésesben. 

 

 

A bűnüldözési és az igazságszolgáltatási rendszer, amely magában foglalja a helyi ügyészséget egyes úgynevezett csatatér államokban - mint Pennsylvania, Virginia és Arizona- Soros befolyása alatt van.  Ezen Soros által támogatott körzeti ügyvédek mögött olyan szervezetek állnak, amelyek programjaikban támogatják a rendőrség költségvetésének a felfüggesztésest, és magának a rendőri intézménynek a megszüntetését. És természetesen a George Floyd-i tüntetések és az ország városaiban elkövetett zavargások részeként letartóztatott rendbontók szabadon bocsátására irányuló erőfeszítések letéteményesei.

Tehát a képlet egyszerű, támogatják a rendbontó szervezeteket, az Antifát a BLM-et és hasonlókat, majd amikor a rendőrség letartoztatná a gyilkosságokig fajuló tüntetések résztvevőit, akkor a legkeményebb bűnözőket felmenti a bíróság, vagy az ügyészség futni hagyja. Így adva még nagyobb lökést az országot a káosz szélére sodró szervezeteknek, hiszen az a kép alakul ki, hogy büntetlenül megtehetnek bármit.

Soros ezen módszere nálunk sem ismeretlen, hiszen egy nemrégiben nyilvánosságra kerülő levél tanúsága szerint Magyar Bálintot, volt SZDSZ-es oktatási minisztert Soros alaposan körbe udvarolta azzal kapcsolatban, hogy miképp kellene a magyar törvényeknek a spekuláns szája íze szerint változni. A levél jól megmutatja, hogy az amerikai milliárdos miként próbálja a baloldali kormányokban ülő elvtársait olyan döntések meghozatalára sarkallni, amelyek az ő érdekeit szolgálják.

De, Soros Magyarországon is aktív támogatója a bűnözők kárpótlásának, gondoljunk csak a börtönbizniszre, amelynek során szervezetei milliókat pereltek ki a bűnözőknek.

A The Capital Research Centert megállapítása szerint nem szerencsés, ha egy milliárdos nem a törvények betartatását, hanem a bűnözést támogatja.

Forrás: Tűzfalcsoport

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató