2024. május 05. - Györgyi
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon24°13°

Besz@rás: Gulyás Márton az auschwitzi táborba deportálta Vágó Istvánt

Gulyás Márton podcast-sorozatának a legújabb vendége Vágó István volt. Mindketten brillíroztak, a szélbalos műsorvezető és hasonló beállítottságú vendége hosszan beszélgettek a magyar televíziózás modernkori alakulásáról, szó esett arról, hogy etikus volt-e Vágó István részéről, mikor a hitelfelvételre buzdított egy bank reklámkampányában – bár ő ezt tagadja – és Vágó már a legelején le is hülyézte a műsorvezetőt,- szúrta ki a Pestisrácok.hu.

Gulyás a majd’ háromórás interjút, aminek egy rövid vágott verzióját rakták fel a YouTube-ra, azzal kezdte, hogy felelevenítette, hogyan is indult Vágó élete, állítása szerint édesanyjával és nagyanyjával együtt Békéscsabáról deportálták az auschwitzi haláltáborba.

 

Engem nagyon meglepett, nem tudtam, hogy az életed úgy indult, hogy konkrétan Békéscsabáról deportáltak édesanyáddal közösen Auschwitzba

– mondta Gulyás, akit nem zavarta a tény, hogy a kvízmester becenevű DK-s politikus négy évvel a második világháború vége után született. Vágó is értetlenül állt a kijelentés előtt, csak annyit tudott reagálni, hogy

Te hülye vagy? Hány éves vagyok szerinted? 

A műsorkészítők a blama egy részét azért kivágták, mert rögtön utána azzal folytatódik, hogy Vágó egy kínosat nevet, majd elkezdi mesélni. hogyan menekültek meg felmenői.

Lassan ezután elkezdtek a rendszerváltás előtti, majd az azutáni és a jelenkori tévézésről beszélni, amiben a Legyen Ön is Milliomostól a DK alelnökségi pozíciójáig repülő Vágó kijelentette, hogy az egy rossz beállítás, „hogy a nézők azt nézik, amit a pofájukba nyomnak”.  Állítása szerint a számára biztos oly’ kedves ’70-es években mindenkinek volt televíziója és, ha másnap az ember elment a fodrászhoz, akkor volt miről beszélni, mert ugyanazt a műsort látták. A mai tévézésről is sarkos véleménye van az egykori műsorvezetőnek, azt mondta, hogy

A néző választ. Ha nincs olyan csatorna, amit szeretnénk, akkor arra kell gondolnom, hogy valószínűleg azért nincs, mert nem gondolják, hogy öt százalékot el tudna érni. 

Vágó Istvánnak a jelenkori hazai televíziózásról is lesújtó véleménye van, úgy fogalmazott a Partizán műsorában, hogy egy olyat új típusú műsort sem tud felsorolni, ami hazai fejlesztésű volt és sikeres lett.

 

Forrás: Pestisrácok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató