2024. május 21. - Konstantin
EUR : 387.87
USD : 357.68
Időjárás ikon25°14°

Varga Judit: ne féljünk, amikor a keresztelés ellen agitálnak, hamarosan húsvét lesz!

Varga Judit a húsvét közeledtével Facebook-oldalán osztotta meg gondolatait a liberális nyílt társadalom és az ahhoz köthető ideológiai irányzatok korunkban tapasztalt térhódításáról.

Az igazságügyi miniszter az inga hasonlattal élve többek között arra hívta fel a figyelmet, hogy minden hatást megfelelő ellenhatás követ, napjainkban pedig ránk vár a feladat, hogy az ellenhatást kifejtsük. A küzdelemben a bátorság szerepét hangsúlyozta, úgy fogalmazott: ne féljünk akkor, amikor a keresztelés ellen agitálnak, hamarosan húsvét lesz!

 

Aggodalommal tapasztalhatjuk a liberális nyílt társadalom előretörését, ami abban érdekelt, hogy elpusztítson minden közösségi értéket és az egocentrizmust, az önmegvalósítást és a fogyasztást tegye meg világunk alapkövének. Ebbe a liberális gondolkozásba nem férnek bele a másként gondolkozók. Nem fér bele a vallás, a nemzet, a hagyományos családmodell vagy a ragaszkodás kultúránkhoz, népszokásainkhoz. Helyette van gender-ideológia, keresztényüldözés, technológiai vélemény diktatúra, a nemzetek lebontása és a szürke egyentársadalom kialakítása, ahol mindenkinek liberálisnak és egyéniségnek kell lennie. De a történelem sokszor bebizonyította már, hogy az inga kileng. Minden hatást megfelelő ellenhatás követ.
Ne féljünk hát, mi, akik hiszünk abban, hogy az élet több puszta létezésnél. Ne féljünk akkor, amikor a keresztelés ellen agitálnak. Hamarosan húsvét lesz!

 

Forrás: Facebook - Pestisrácok.hu

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató