2024. május 10. - Ármin, Pálma
EUR : 388.36
USD : 362.01
Időjárás ikon23°12°

Bolond Szél: Eltűnt az országból a szakszerűség

A volt LMP-s politikus szerint csak néhány ellenzéki politikus törekszik rá.

Az ATV Egyenes Beszéd című műsorának vendége volt Szél Bernadett, akihez eljutottak dokumentumok az oltási tervről. „Közérdek lenne, hogy ismerjük a tervet” – kezdte az LMP volt társelnöke. Ismert: Müller Cecília azért nem adta ki a részleteket, mert azok egy jövőbeni döntés alapjául szolgálhatnak.

Aztán a műsorvezető szavaiból kiderült: semmilyen „botrányos” része nincs a megszerzett oltási tervnek.

„Nagy baj ebben az országban, hogy a tényszerűség és szakszerűség eltűnt a politika mindennapjaiból. Van, aki törekszik rá, ellenzékben több ilyen politikust is látok, a kormány részéről azonban a propaganda vette át az uralkodó szójárást” 

– mondta Szél, aki szerint elképesztő, hogy a kormány „ledöfni” akarja a vírust.

Ezután témát váltottak, és a Navalnij-ügy került szóba.

Szijjártó Péter szavai szerinte „huszadrangú dolognak” minősítették az Oroszországban történteket, „holott ez nem az”. A képviselő úgy véli: rossz fényt vetett Magyarországra, hogy a magyar külügyminiszter nem írt alá egy kiállást kifejező dokumentumot az orosz tüntetők mellett.

Szél szerint a világ demokratikus részének vissza kellene fognia a gazdasági kapcsolatait Oroszországgal és Kínával, különben ezek az országok továbbra is el fogja nyomni az állampolgárait.

Forrás: Mandiner

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató