2021. április 14. - Tibor
EUR : 358.57
USD : 301.29

Budai Gyula: 6,5 milliárd forint tűnt el az MSZP és a DK pártkasszájában

A műsor első felében Bayer Zsolt műsorvezető a tőle jól megszokott stílusban elemezte az elmúlt napok eseményeit, kiemelt figyelmet szentelve a koronavírusnak, a különféle vakcináknak, a vakcinákkal kapcsolatos híreszteléseknek és a baloldali álhíreknek.

A műsor második felében Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője volt Bayer Zsolt műsorvezető vendége, Bayer show című műsorunkban.

„Múlt héten kedden megtettem a feljelentésemet a Központi Nyomozó Főügyészségre és ez az ügy egyébként még mindig, folyománya a Czeglédy-féle kölcsönszerződéseknek. Ne felejtsük el, hogy 2016. és 2017. között Czeglédy Csaba négy alkalommal, közel 300 millió forintot kapott Dobrev Klárától. Hogy honnan? Az majd egy következő lépcsőfok ebben a történetben, de a legutolsó kölcsönszerződésnél annyira rafináltak voltak, hogy nem a Humán Operátor kapta meg a 35 millió forintos kölcsönt, hanem a Czeglédynek egy másik cégére utalták át. (…) A DK is kapott 50 milliót az Altustól, tehát szépen bővül a kör.”

- mondta a beszélgetés kezdetén Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője.

„Ez a 6 és fél milliárd forint, amit keres a nyomozó hatóság, nincs meg, eltűnt. Én többször elmondtam, hogy semmi probléma nincs. Ezt az MSZP és a DK pártkasszájában kell keresni. Ugye most keressük Gyurcsány Ferencnél a 2 milliárdot a vagyonnyilatkozat alapján. Az sincs meg, mint ahogy ez sincs meg. (…) Ez a pénz megvan, valahol vagy offshore cégekben vagy külföldön, de megvan, annyi, hogy a nyomozó hatóság nem találja.”

- hangsúlyozta Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője.

„Az Európai Parlament fog dönteni Dobrev Klára mentelmi ügyében és ha kiadják, az is egy válasz, ha meg nem, akkor meg el kell gondolkodni sok mindenen, hogy valójában mi is zajlik az Európai Parlamentben.”

- jegyezte meg Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője.

 

Forrás: HírTV

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató