2024. május 17. - Paszkál
EUR : 386.16
USD : 355.15
Időjárás ikon15°10°

Dobrev szerint Orbán Viktor pánikba esett és kapkod

A szemkilövető felesége is Brüsszelig rohant a fenyegetőzéssel, és bevetette az unásig ismert ideológiai fegyvert. Az ATV Egyenes beszédben azt üzente, hiába görcsöl a magyar kormány, az uniós költségvetési források kifizetése január 1-jétől jogállamisági kritériumokhoz kötött, tehát ha nem lesz „jó gyerek”, Orbán Viktor már az idei évben elveszítheti a pénzek elosztásának a jogát. (Értsd: majd Brüsszel – karöltve a magyar balliberális agytrösztökkel, úgy mint Gyurcsány család és Karácsony, Niedermüller, Pikó and Co. – majd jól megmondja, mikor, kinek és mire ad támogatást hazánkban. Szép, új világ...)

„Azt üzenném a kormánynak, hogy január 1-jével életbe lépett a szabály. Árgus szemekkel figyelik. És minden, ami megtörténik, amit most lépéseket tesz, elhallgattatja, megnehezíti a politikai ellenfelei dolgát, csökkenti a demokrácia mozgásterét Magyarországon, ez mind egy lépéssel közelebb viszi ezt a kormányt ahhoz, hogy a pénzeket még idén év végéig – hiszen ez az, amitől mindenki félt, hogy ez adott esetben hosszú évekig elhúzódhat, nem! –, még idén év végéig a pénzek elosztásának a jogát a kormánytól elveszik”

– mekegte és makogta a hazáját minden lehetséges nemzetközi (had)színtéren minden lehetséges eszközzel ekéző és lejárató szégyenpolitikus.

Gyurcsányné döbbenetes „magyarázattal” rukkolt elő annak kapcsán, miért hallgat el a Klubrádió. A DáKÓ-párt női plakátarca szerint ennek semmi köze holmi jogsértésekhez, egyszerűen arról van szó, hogy Orbán Viktor pánikba esett. A miniszterelnök berezelt, fél, retteg tőlük: az ellenzéki egybeszaladt, elvtelen szivárványkoalíciótól.

„Kapkod a kormány, és egy picit pánikba esett. Ugye, pontosan tudjuk, hogy Orbán Viktort nem igazán a nagy elvek érdeklik vagy az ország jobb sorsa, ő közvélemény-kutatásokból szokott általában kormányozni, és a közvélemény-kutatások azok, amelyek őt idegessé teszik. Az, hogy az ellenzék összeáll, az, hogy az ellenzéknek lesz közös programja, közös jelöltjei, közös miniszterelnök-jelöltje, közös kampánya, ez azt hiszem, hogy felidegesítette a kormányfőt, és láthatóan el is kezdett kapkodni, a Klubrádió betiltása is ebbe a sorba tartozik. Sok ilyet fogunk még látni a következő egy évben, és minden egyes lépéssel közelebb kerülünk a kormányváltáshoz, még akkor is, hogy ha össze-vissza fognak vagdalkozni a következő időszakban”

– vagdalkozott Gyurcsányné, aki ördögien álszent hahotázással – sokadik alkalommal – nem tagadta, hogy ő lenne az ellenzéki megváltó, azaz a balliberális brancs miniszterelnök-jelöltje.

Forrás: Ezatuti.blogstar.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató