2024. május 17. - Paszkál
EUR : 386.3
USD : 356.69
Időjárás ikon20°11°

Gulyás Gergely a kormányinfón törölte bele a lábát a leszámolásra vágyó FeGyőrbe

Komcsi tempóban nyomja a Momentum elnöke, aki az ellenzék választási győzelme esetén a magyar gazdaság és állam „fidesztelenítését”, a Fidesz-közelinek tartott személyek „ellehetetlenítését” lengette be egy interjúba.

Most megkapta a magáét, kőkeményen.

„Az egész interjú–beszédmód stílusáról, ami a Momentumot és annak elnökét különösen jellemzi, azt lehet mondani, hogy rossz időket idéz. Önmagában senki, így a Momentum elnöke sem tehet arról, hogy a nagyapja egy tömeggyilkos kommunista diktatúrát kiszolgáló Heves megyei tanácselnök volt, de arról igen, hogy ha ő is ugyanezt folytatja...”

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfón arról, hogy Fekete-Győr András Momentum-elnök az Azonnali.hu-nak adott interjújában kijelentette, a balliberális összefogás „külön programmal készül a magyar gazdaság és a magyar állam fidesztelenítésére”. Győzelmük esetén szerinte „minden esetben van arra lehetőség, hogy a magyar gazdaság, illetve a magyar állam különböző kulcspozícióiban segget nyaló személyeinek működését ellehetetlenítsd (...)”

Forrás: Csakegymondat.blogstar.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató