2024. május 17. - Paszkál
EUR : 386.16
USD : 355.15
Időjárás ikon15°10°

Televíziós adásban viccelődött Donald Trump meggyilkolásával Kamala Harris

Kamala Harris, az Egyesült Államok demokrata alelnökéről nemrég egy 2018-as felvételt osztottak meg Twitteren, amelyben egy tévéadás során viccelődik Donald Trump és Mike Pence meggyilkolásával. 

Kamala Harris 2018-ban szerepelt az Amerikában népszerű The Elle DeGeneres Show-ban. Az akkori kaliforniai szenátort arról kérdezték, hogy kivel szorulna be szívesebben egy liftbe: Donald Trumppal, Mike Pence-szel vagy a volt igazságügyi miniszterrel Jeff Sessions-sze.

Harris erre megkérdezte, hogy akikkel bennragad a liftben azoknak élve kell-e  kijönniük onnan. Saját vicce annyira tetszett az Egyesült Államok újdonsült alelnökének, hogy hosszan és hangosan nevetett rajta, miközben a közönség tapsolta és bíztatta.

A videó Twitteren való megosztása válasz arra a demokrata állításra, miszerint ők sosem buzdítják erőszakra saját szimpatizánsaikat és szavazóikat, miközben Kamala Harris az egyik legnézettebb amerikai televíziós csatorna főműsoridejében viccelődött azzal, hogy meg kellene ölni Donald Trumpot és Mike Pencet.

Forrás: Origo

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató