2024. május 17. - Paszkál
EUR : 386.16
USD : 355.15
Időjárás ikon15°10°

Varga Juditot gyalázza a Tóta W. nevű szarházi

Itt az ideje, hogy újra tüntessen a jobboldal
A HVG nevű szennyoldal aljas publicistája minden határt átlépett! Így senki sem beszélhet egy nőről, egy miniszterről! Olyan gusztustalan cikket írt Tóta W. Árpád, a HVG publicistája, hogy azt nem is fogjuk idézni.
 
 
Akit érdekel, megnézheti ITT!
 
Hol vannak a hírhedt nővédők? Valahogy nem látjuk tiltakozni Kunhalmit, Gurmait, Bangónét, Vadait, Szélt, Szabó Tímeát... Hol vannak a petíciók, a közös sajtótájékoztatók, a politikai akciók, a molinók?
 
Valahogy nagy a csend!
 
Magyar Anna, a Régiók Bizottságának alelnöke írta:
 
"GYALÁZAT! GYALÁZAT! GYALÁZAT! 

Elképesztően aljas megnyilvánulás, ami ellen a leghatározottabban tiltakozom, mint nő. Megpróbálja megalázni miniszter asszonyt, minden szavát egy tőrdöfésnek szánja ez az újságírónak nem nevezhető anarchista bomlasztó "képződmény".
Felszólítom a feminista szervezeteket, hogy álljanak ki Varga Judit miniszter asszony méltóságának megőrzése mellett, most mutassák meg, hogy a liberális érzékenység nem féloldalasan érvényes!

Kérem továbbá nőtársaimat, civileket és politikusokat, jobboldaliakat, baloldaliakat, liberálisokat és pártoktól függetleneket, hogy egyesült erővel utasítsák vissza az ilyen felháborító inszinuációt, és ezt a személyes kiállást minden lehetséges módon tegyék közzé!
A magát újságírónak nevező anarchistát pedig egyesült erővel bojkottáljuk!

Jómagam pedig ezúton is köszönöm miniszter asszony fáradhatatlan erőfeszítéseit."
 
Mi támogatjuk, hogy megozduljon a jobboldal, mint ahogyan azt a kereszténygyalázó Niedermüller kijelentése után tettük.
 
Elmehet a kurva anyjába a Tóta W. a Honttal együtt...
 
Ez a Tóta már nem először köp arcon bennünket, magyarokat. Itt az ideje, hogy kiálljunk magunkért és a miniszter asszonyért!
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató