2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Volner: Mégis mire való az EU, ha nem arra, hogy globális válsághelyzetekben segítse a tagállamokat?

Volner János a Facebookon kritizálta az Európai Uniót.
 
 
A Volner Párt a vírus okozta krízishelyzetben is felelős álláspontot képvisel. Hisszük és valljuk: ellenzékben ugyanolyan felelősen kell állást foglalni, mint kormányon. A korlátozások teljes feloldása csak akkor rendelhető el, ha a lakosság átoltottsága elérte a szakemberek által biztonságosnak ítélt számot. Ennek megoldása természetesen sürgető feladat, hiszen mindannyiunk életéről, és megélhetéséről van szó.
 
Döbbenetesnek tartjuk, hogy az Európai Unió ebben a válsághelyzetben sem volt képes valódi szövetségi rendszerként fellépni és szinte valamennyi ország nemzetállami szinten kénytelen megoldani a problémát. Mégis mire való az EU, ha nem arra, hogy globális válsághelyzetekben segítse a tagállamokat?
 
Elgondolkodtató az is, hogy azok a nyugat-európai politikusok, akik korábban az orosz vakcinával riogattak, mára mindent elkövetnek azért, hogy kaphassanak belőle. A Volner Párt már korábban leszögezte: a vakcina megítélése nem politikai, hanem orvosszakmai kérdés, amelynek eldöntése nem attól függ, hogy liberális politikusok éppen szeretik-e az országot, ahonnan származik, vagy nem. A Volner Párt a mielőbbi eredmények érdekében egy előremutató javaslatot is tesz, mely a magyar vakcinagyártás beindítását szorgalmazza!
 
 
 
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató