2024. április 28. - Valéria
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon23°

Erzsébetvárosiak üzentek a bohóc SZFE-seknek - Fotó

Hiába hisztizik, tagad és mutogat másokra a hetedik kerület rémisztő képződménye, az erzsébetvárosiaknak szemmel láthatóan kezd elegük lenni a DK-s városvezetés elnyomó politikájából.

Komoly hullámokat vert az elmúlt napokban Niedermüller Péter politikai-kulturális ámokfutása, s a kedélyek továbbra sem nyugszanak Erzsébetvárosban. Ahogy arról blogunk is beszámolt a hetedik kerület Gyurcsány-helytartója a Molnár Antal Zeneiskola einstandja során a hivatásos lázadó SZFE-hisztizők kezére játszotta az előző, Fideszes önkormányzat által több százmillió forintból felújított Damjanich u. 4. szám alatti épület bérleti jogát, azóta pedig csak mosakodik.

Bár ideig-óráig olthatja a tüzet, amit saját maga gyújtott, értesüléseink szerint állampolgárok egy csoportja most kifejezésre juttatta véleményét Niedermüller zeneiskolakivégző akciójával kapcsolatban és világos üzenetet küldött a gyurcsányista polgármesternek. Az üzenet éppen annyira világos, mint amennyire szomorú, ennek ellenére nehéz elképzelni, hogy a kirekesztés kiskirálya fikarcnyit is törődjön vele.

Méghozzá azért, mert amióta belesüppesztette csontos tomporát a polgármesteri székbe, módszeresen a kerület ellen dolgozik. Erről pedig Arany sorai jutnak eszembe: "Tűrte Miklós, tűrte, ameddig csak tűrhette".

Forrás: erzsebetvaros.blogstar.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató