2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

A politikusok hibázhatták el a mértéktelen bevándorlást

Csupán tettetik az európai politikusok, hogy kezelik a tömeges bevándorlást – ez a véleménye a migrációs helyzetről Ayaan Hirsi Alinak. Az iszlám kritikusaként is ismert aktivistának nemrég jelent meg könyve a témában, amiben arra is kitér, hogy milyen hatással van a nőkre a bevándorlás.

Egyenesen inkompetensnek nevezte a svéd politikusokat egy interjúban Ayaan Hirsi Ali. Az iszlám vallás kritikusaként ismert aktivistának és szerzőnek nemrég jelent meg egy új könyve a bevándorlásról, az iszlámról és a nők jogainak eltörléséről, aminek kapcsán több interjút is adott.

 

Az új könyvben (Prey: Immigration, Islam and the Erosion of Women’s Rights) Ayaan Hirsi Ali olyan témákra mutat rá, mint például a tömeges bevándorlás – amelyben szerinte az érkezők nagy része nőgyűlölő kultúrából származó férfi. Ez pedig hatással van az európai településekre is, hiszen például emelkedik a szexuális bűncselekmények és zaklatások száma, írja.

A dán Jyllands-Postennek adott interjúban Ayaan Hirsi Ali üdvözölte a dán kormány álláspontját az értékeket illetően, a svéd politikusokat viszont inkompetensnek titulálta. Szerinte a svédek önmagukat egy erkölcsi szuperhatalomként állítják be, a valóságban azonban Svédország elárulta a saját társadalmát és a bevándorlókat is, főleg a nőket. A svéd hatóságok ugyanis nem akarják belátni például, hogy a bevándorlás megváltoztatta az országot.

A migrációs helyzetről beszélt az aktivista nemrég Tucker Carlson műsorában is a Fox News-on. Ayaan Hirsi Ali szerint a megválasztott tisztviselők nem menedzselik a bevándorlást Európában, csupán tettetik, hogy azt csinálják. Ahogyan azt már többször is említette,

rendkívül sok fiatal férfi bevándorló érkezik Európába, akik ott ugyanúgy viselkednek a nőkkel, mint azt az otthonukban tették.

Az aktivista szerint főleg a nőket éri sok sérelem a migránsok részéről, illetve egyes kisebbségi csoportokat, mint például a zsidókat vagy a melegeket. Arra is rámutatott, hogy ellentétben Dániával, Svédországban nem kezelik helyén a bevándorlást, és nem mondják meg a bevándorlóknak, hogy az ő értékeik, szabályaik mentén kellene viselkedniük.

 

Forrás: MNO, V4NA

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató