2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Kocsis Máté földbe taposta Gyurcsányt: nekünk az esne jól, ha eltűnne a közéletből - Videó

A Fidesz frakcióvezetője nem fogta vissza magát, kivégezte a moslék vezérét, a szemkilövető, hazug Gyurcsányt.

Kocsis Máté először is megköszönte Orbán Viktor tájékoztatását, majd visszautasította azokat a vádakat, miszerint a kormány nem tesz semmit. A Fidesz frakcióvezetője felsorolta, miket tekintenek semminek: a bajba jutott vállalatok és a családok is támogatást kapnak, elindult az orvosok béremelése, hiteltörlesztési moratóriumot indított a kormány, elindult a 13. havi nyugdíj visszaépítése. Nincsenek túl jó állapotban szerinte az ellenzéki képviselők, mert a felszólalásaik nem sikerültek túl jól – mondta.

Majd Gyurcsány Ferenchez fordulva azt mondta, hallotta, hogy „keménykedett” Parragh Lászlóval szemben.

„Bárki kioktathatja Parragh úrat erkölcsből, de ön nem. Ön az egyetlen, akinek erkölcsből ebben az épületben semmilyen mondanivalója nem lehet ebben a Házban. Nekünk nem az esik jól, hogy Gyurcsányozunk, hanem az esne jól, ha eltűnne a közéletből”

 – fogalmazott. Hozzátette:

mert ő az, aki "hazudott és rátámadt a saját népére".

Majd azt mondta: legalább attól tartózkodjon Gyurcsány, hogy morális fölényről beszél.

"Ne kiabáljon bele, én is csöndben meghallgattam" - szólt valakinek Kocsis Máté az ellenzéki padsorok irányába. A fideszes politikus nem minősítené Szabó Tímea panelgyűjteményét, és furcsállja, hogy a néhány éve még uniós zászlót égető Jobbik elnöke ma már ragaszkodik az EU-s intézményekhez.

Érdekesnek nevezte, hogy mindegyik baloldali felszólalásának egy volt a nyelvezete. Nem sokszínű a koalíció, csupán kétszínű – folytatta.

Kocsis Máté elmondta, hogy az ellenzék politikai kultúrája a hazugságra és a gyűlöletre épül. Egy kétszínű koalíció állt össze. Kocsis felsorolta az elmúlt hónapok egymásnak teljesen ellentmondó nyilatkozatait. A Fidesz frakcióvezetője elmondta, a rendkívüli jogrendet bár bírálja az ellenzék, de a rendkívüli jogrendet kihasználva gond nélkül szerződnek le Czeglédy Csabával.

Majd felhozta Krekó Péter Politiconak adott interjúját, valamint Márki-Zay Péter, aki szerinte arról beszélt, hogy emberéletek árán váltanák le a kormányt.

Önök eljutottak oda, hogy akár emberéletek árán térdre kényszerítsék a kormányt

- zárta szavait Kocsis Máté.

Forrás: ATV

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató