2024. március 29. - Auguszta
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Volner János atombombákkal készül Karácsonyék ellen

Karácsony, Gajda és Niedermüller sem lehet nyugodt

A Volner Párt elnöke a Facebookon írta meg, hogy Karácsonyt, Gajdát és Niedermüllert is elszámoltatja.

Nyomozás és elszámoltatás: újabb eredmények
 
Van némi előnye annak, ha az embernek egyszerre van gazdasági szaktudása és rendőri rutinja. Örömmel számolok be a Volner Párt újabb eredményeiről: nyomozásunk célt ért, az elszámoltatás megkezdődött! Arról tájékoztatott az ügyészség, hogy két, baloldali politikusok által érintett ügyben is nyomozást rendeltek el az általam felgöngyölített, dokumentumokkal alátámasztott tények alapján!
 
1. Karácsony Gergely polgármesterségének idején arcpirító parkolási szerződést kötött a Zuglói Önkormányzat. Ennek eredményeként – mint azt a hivatalos iratokból egyértelműen kiderül – az önkormányzatot 2017. április 18-ától 2017. év végéig 490 millió forint veszteség érte, amelyet a következő évben újabb, csaknem 250 millió forintos veszteség követett. Jogosan vetődik fel a baloldal részéről mindmáig megválaszolatlan kérdés: hogyan lehetséges, hogy az a parkolási rendszer, amely az egyik kerületben jelentős nyereséget hoz az önkormányzatnak, Karácsony Gergely alatt éves szinten több százmilliónyi veszteséget termel? Ezúton szeretném megnyugtatni a Volner Párt 113 ezer követőjét: a nyomozást nem hagytuk abba, újabb atombombákat fogunk robbantani Zuglóban és más kerületekben is!
 
2. Kispesten is csontvázak dőltek ki a szekrényből, amikor az első titkos felvételek megjelentek arról, hogy a kerület baloldali politikusai valósággal úsznak a korrupcióval szerzett közpénzekben és a drogban. Az általunk feltárt tények alapján több nyomozás is folyik: egyszerre dolgozik az ottani ügyeken a NAV Bűnügyi Igazgatósága és a Nemzeti Nyomozó Iroda is. Részletekkel egyelőre azért nem szolgálhatunk, mert a munkánknak az elszámoltatás (azaz a nyomozati eredményesség) áll a fókuszában, nem pedig a politikai haszonszerzés. Egyet ígérhetek a kispesti baloldalnak: nem lesz nyugalmuk, továbbra is a sarkukban vagyunk! 
 
3. Felkészül: Niedermüller Péter! Kedves Niedermüller úr, ne azért tartson tőlünk, mert fehér, heteroszexuális férfiak vagyunk, hanem azért, mert rövidesen kiborítjuk a bilijét és mindenki látni fogja a tartalmát!

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató