2024. április 27. - Zita
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon19°

FeGyőr megint diktatúrát kiált: a hatalom szeret momentumosokat rabosítani

Mint ismert, a Momentum elnöke pirotechnikai eszközzel dobta meg a rendőröket az egyik ellenzéki tüntetésen.

Fekete-Győr most a Facebook-oldalán picsog és hazudozik, mert rabosították pártja önkormányzati képviselőjét, Szemző Áron, amiért három dimenziós zebrát „festett” Budakeszin egy általános iskolához, ahol nincs gyalogos átkelőhely.

„Pedig Szemző Áron nem akart mást, csak segíteni” – írja Fekete-Győr. A szülők ugyanis már régóta panaszkodtak, hogy féltik az útszakaszon átkelő gyerekeiket, a helyi önkormányzat viszont hónapok alatt is annyira arra volt képes, hogy kijelölje a zebra leendő helyét.

Emlékeztet arra, hogy két éve a rabszolgatörvényes tüntetések ellen kiálló Donáth Anna járta meg a fogdát, gyulai aktivistájukat a helyi fideszes polgármester vitette be hajnalban, mert kritizálta ( rémhíreket terjesztett - a szerk.) a járvány elleni védekezést , egy helyi politikus (MSZP-s - a szerk.) spanyol villájának leleplezéséért pedig Paróczai Anikónak kellett ujjlenyomatot adnia. Ezt azzal summázta, hogy „úgy tűnik, a hatalom szeret momentumosokat rabosítani”. ( a rabosítás annyi jelent, hogy bűnügyi nyilvántartásba veszik, kb. semmit nem jelent - a szerk.)

De felhívta arra is a figyelmet, „hiába próbálnak minket megfélemlíteni: a Momentum közösségének erejét pont az olyan bátor harcosok adják, mint Szemző Áron, akiket az igazságérzetük hajt, és akik soha nem fognak megijedni a hatalom bosszújától.”

Emmlékeztetőül Donáth Anna akciója:

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató