2024. április 28. - Valéria
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon19°

Mi Hazánk: a magyargyűlölő Vadai takarodjon a közéletből!

A Mi Hazánk Mozgalom követeli, hogy a DK magyargyűlölő képviselője, Vadai Ágnes mondjon le parlamenti mandátumáról, és takarodjon a közéletből - közölte a párt elnöke kedden Budapesten.

A párt elnöke a Szabadság téri szovjet "hősi" emlékműnél megtartott sajtótájékoztatóján Vadai Ágnes azon Facebook-bejegyzését kifogásolta, amelyben a politikus úgy vélekedik, hogy a magyar kormánynak nemcsak új erdélyi jégpályákra kellene költenie, hanem arra is, hogy "ne jöjjön a Tisza Magyarországi szakaszára például Romániából se minden mocsok". Hozzátette: a Mi Hazánk támogat minden, a határon túli magyarság jólétét és fejlődését szolgáló kormányzati beruházást.

A pártelnök szerint, Vadai Ágnes bejegyzésével bebizonyította, hogy jelenleg is itt van közöttünk a magyargyűlő internacionalizmus, kommunizmus és bolsevizmus szelleme, amikor hangulatkeltésre használja fel, hogy az erdélyi Marosszentgyörgyön a magyar adófizetők támogatásával jégcsarnokot avattak.

Miközben azért nem háborog, hogy a számítások szerint egyetlen szomáliai migráns élete során 300 millió forintjába kerül az európai adófizetőknek, és egy iraki migráns kerül annyiba, mint a jégpálya - tette hozzá.

"A Romániából Magyarországra ömlő mocsok", kifejezés, pedig nyilvánvalóan ennek a magyarellenes hangulatkeltésnek a része, vagyis "mocsoknak nevez mindent, ami Romániából jön" - vélekedett. Ez a lehetőség semmi más nem volt számára, minthogy belerúgjon a magyarságba, vagyis magyarellenes uszításra használta fel a jégcsarnok átadását, ezért távoznia kell a közéletből az egész csapatával együtt - jelentette ki Ásotthalom polgármestere, a párt elnöke.

Forrás: MTI nyomán

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató