2021. április 14. - Tibor
EUR : 358.57
USD : 301.29

Keményen eligazították az álhírgyártó Hadházyt

Vargáné Csengeri Mónika, Ludas polgármestere válaszolt az őt és a településvezetést ért Hadházy-kritikákra.

Néhány hete a Heves megyében található Ludas település vezetését támadta Facebook-posztjában Hadházy Ákos, „méretes csalással” vádolva őket.

Hadházy bejegyzését itt olvashatják.

Idézetek a polgármester-asszony videójából

„Mi azt látjuk, hogy Hadházy képviselő úr nagyon szeret az informátorok által küldött kis akciófilmekkel ékeskedni az interneten. Most én küldök neki egyet, hiszen valószínűsíthetően ezt nem fogja látni. Ezért én most megmutatom neki, hogy ez nem csak egy, hanem az egyik építkezés, ahonnan mi indulni szoktunk egy-egy felújításunk során. Ha ezen elgondolkodna, akkor nyilván megérthetné, hogy mi nem ellopjuk, hanem nekünk rengeteget kell egy-egy ilyen beruházáshoz hozzátenni” – fogalmaz a településvezető.

A következőképpen folytatja: 

„Kifejezetten férfiatlan dolognak tartom azt, hogy egy messziről jött ember meg akarja mondani, hogy a ludasiaknak mi a jó.

Nem értem továbbá, hogy Önnek van egy benyújtott vagyonnyilatkozata, amiből igazából nem derül ki, hogy Önnek mennyi a vagyona. Amiből nem derül ki, hogy Önnek van a lakásán bejegyezve egy alapítvány, viszont azt nem látjuk, hogy hogyan költi az ide befolyó összegeket. Ha vesz egy liter tejet, azt az alapítványára számolja el, vagy hogy ezeket a feljelentéseit, amikkel minket bombáz, az alapítványos nyomtatón nyomtatja-e ki, esetleg nem? Illetve hogy azokat a büntetéseket, amikre összetarhált, ezek egy részét látjuk, hogy hová költötte, a másik részét nem igazán látjuk. Ugye ezek a büntetések, amikor például a Parlamentben a lónak a...bizonyos pont-pont-pont. Bízunk benne, hogy a megmaradt feléből ennek az összeszedett összegből lesz alkalma képviselő úrnak zoknistopolásra vagy egy új zoknira. Mert mi nem szeretnénk, hogyha a legközelebbi tévéostroma esetén egy egész ország ismét röhögne Önön. Ön beszél nekem átláthatóságról? Ön szeretne engem ellenőrizni? Ön akarja a polgármester kollégáim és a saját munkámat felülbírálni? Ön nem tudja azt, hogy ezek az emberek honnan indultak, hogy ezek a kistelepülések és ezek a polgármesterek mit dolgoztak azért, hogy onnan ide eljussanak? És ez a településeknek jó, és az itteni lakosok ezt nagyra értékelik. Ön nem jött el, ön az informátorainak hitt, akik még csak nem is ludasiak. Ne Ön akarjon engem kioktatni átláthatóságból!”

Forrás: Mandiner

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató