2021. február 25. - Géza
EUR : 359.23
USD : 295.35
15°

Budai Gyula FeGyőrnek: Ne legyél Nyúlbéla!

A fideszes képviselő az elszámoltatást belengető momentumosnak adott tanácsokat

Budai Gyula a Facebookon üzent:

Nyúlbéla...

Az a Fekete-Győr (Nyúlbéla András) lett a Momentum miniszterelnök-jelöltje, aki mindenkit (Orbán Viktort, Rogán Antalt és gondolom engem is) börtönbe akar juttatni!

Nem értem “Nyúlbélát”, miért nem kezdi a sort a baloldal vezérével és egyben főnökével, Gyurcsány Ferenccel, vagy a költségvetési csaló, bűnöző Czeglédy Csabával, avagy a jogellenes pénzügyi tevékenységet folytató Dobrev Klárával?! Illetve ott van még az MSZP-s cigarettacsempész Legény Zsolt is!

Ne feledkezzünk el a kábítószeres Lackner Csabáról (MSZP), az ingatlan-panamától bűzlő kispesti MSZP-s polgármesterről, Gajdáról, vagy ott van az áramlopásban segédkező, DK-s erzsébetvárosi polgármester, Niedermüller Péter is!

Na kedves “Nyúlbéla” Fekete-Győr András, itt van a lista azokról akikkel összeálltál, a barátaidról, a szövetségeseidről és lehet kezdeni az elszámoltatást, persze csak akkor, ha elég bátor vagy és nem vagy Nyúlbéla! (Úgy látom a volt Fideszesből “Momentumossá” lett Hadházy nem elég bátor.)

Én pedig bátorításként a mai napon elküldöm neked azokat a dokumentumokat, amelyek főnököd, Gyurcsány Ferenc feleségének, Dobrev Klárának és a bűnöző Czeglédy fiktív kölcsönszerződéseit tartalmazza.

Izgalmas olvasmány lesz!

Ha mégsem vagy “Nyúlbéla”, akkor kérd meg Cseh Katalint, hogy lobbizzon azért is, hogy az OLAF indítson vizsgálatot az ALTUS (tudod ez a főnököd Gyurcsány cége) által Czeglédynek adott európai uniós források ügyében is!

Sok sikert, jó munkát és ne legyél “Nyúlbéla”!
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató