2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Kamu Geri most miniszterelnököt játszik: "pokoli nehéz hetek jönnek"

Gyakorlatilag elismétli Orbán Viktor mondatait az alkalmatlan srác. Azt is leírta, hogy ők helytálltak eddig is.

Budapest helytállt a koronavírus-járvány első és a második hullámában, és ez nagyon nagy mértékben a fővárosiak együttműködésének köszönhető - jelentette ki Karácsony Gergely főpolgármester a Covid 2021 ellenzéki vizsgálóbizottság ülésén pénteken.

A fővárosi önkormányzat "bátor, előremutató lépései és a bevonó kommunikáció" talán hozzájárult ahhoz, hogy a budapestiek kimutatható módon nagyfokú fegyelmezettséget tanúsítottak a járványügyi intézkedésekkel kapcsolatban - mondta a főpolgármester, aki kiemelte, hogy a fővárosi önkormányzat minden járványügyi intézkedést hamarabb hozott meg, mint a kormány. Példaként említette a szociális intézményeket védő intézkedéseket, a maszkviselési szabályokat, valamint a tesztelési programot.

Karácsony Gergely szerint fel kell készülni arra, hogy a járvány harmadik hulláma előtt áll az ország, és az adatokból azt látszik, hogy az elkövetkező két-három hét valóban "pokolian nehéz lesz".

A főpolgármester az ülésen azt is mondta: ha Orbán Viktor miniszterelnök szavait követik, hogy a megmentett életek számában mérik a védekezés eredményességét, akkor "ez a védekezés sajnos megbukott".

Forrás: MTI nyomán

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató