2024. május 08. - Mihály
EUR : 389.62
USD : 361.8
Időjárás ikon21°15°

"A teljes gyógyulásig vezető út még hosszú és gyötrelmes lesz" - közleményt tett közzé Bányai Gábor családja

Koronavírus miatt került kórházba Bányai Gábor fideszes országgyűlési képviselő, az állapota romlott, ezért lélegeztetőgépre tették. Az orvosok erőfeszítéseinek köszönhetően javult az állapota, de még a teljes gyógyulásig hosszú az út.

Bányai Gábor családja közleményt tett közzé a Facebookon:

A Bányai Család Közleménye:
 
Kedves Barátaink, Ismerőseink, Rokonaink!
 
Nagyon nehéz napokon vagyunk túl, de még nagyon nehéz napok előtt állunk. Valószínűleg többen értesültek már róla, hogy nagyobb a baj, mint ahogyan eredetileg gondolta volna bárki is. Édesapánkat, Gábort február 24-én délután lélegeztető gépre helyezték, altatásban tartják.
Az Önök támogatásának, imáinak és az orvosok rendíthetetlen munkájának köszönhetően az eredményei javulni kezdtek, de a teljes gyógyulásig vezető út még hosszú és gyötrelmes lesz. Nekünk ő nem csak egy képviselő, hanem férj, apa, testvér, szeretett gyermek, após, akiért most együtt dobban a szívünk.
Ezért arra szeretnénk kérni mindenkit, hogy telefonhívások, üzenetek helyett mindenki gondoljon rá, küldjön neki erőt és legfőképpen imádkozzunk érte!
Köszönjük a Kiskunhalasi Mobil Járványkórház orvosainak, ápolóinak a hihetetlen erőfeszítését, amit nap mint nap tesznek a betegekért.
 
Mégegyszer nagyon szépen köszönjük az összes megkeresést, támogatást és imát!
 
Sok erőt Apa! Nagyon szeretünk! 
Bányai Család
 
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató