2021. április 14. - Tibor
EUR : 358.57
USD : 301.29

Zlatan Ibrahimovic beszólt a politizáló LeBron Jamesnek

A svéd válogatott labdarúgó nem fogta vissza magát.

Manapság megszokott, hogy színészek, zenészek, celebek és sportolók megragadnak minden lehetőséget, hogy elmondhassák véleményüket különböző politikai kérdésekben. (Lásd. Black Lives Matter vagy Trump vs. Biden).

Sokakban ellenszenvet vált ki, amikor több százmillió dolláros vagyonokon ülő hírességet osztják az észt, és úgy tűnik Zlatan Ibrahimovic-nak is elege lett már ebből.

Az AC Milan világklasszis csatára egy interjúban LeBron Jamesnek, a Los Angeles Lakers kosarasának mondta, hogy vegyen vissza.

LeBron James egy fenomén abban, amit csinál. De nem szeretem, amikor emberek valamiféle státuszhoz jutnak és politizálni kezdenek. Csináld azt, amihez értesz. Én futballozom, mert ebben vagyok a legjobb. Nem politizálok. Ha politikus lennék, akkor megtenném. Ez az első hiba, amit az emberek elkövetnek. Maradj ki belőle és csináld azt, amihez értesz

– fogalmazott Zlatan.

A négyszeres NBA bajnok LeBron James válaszolt is a svéd labdarúgónak, azt mondta, hogy nem fogja befogni a szájat olyan kérdésekben, amelyek nem helyesek.

Forrás: 888.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató