2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

FeGyőr! Fenyegesd a jó kurva anyádat, de ne a magyarokat!

Kötter Tamás írása, természetesen a címet mi adtuk, az erősebbik címekkel dolgozunk fiókunkból vettük elő.

A Momentum nem kormányzásra, hanem leszámolásra készül - biztos, hogy ilyen országot szeretnénk?!

„A terror nem más, mint gyors, szigorú és hajthatatlan igazságtétel, ezért tehát voltaképpen az erény megnyilvánulása.”
Robespierre
Meghallgattam a Momentum el (valójában) leszámolási terveit. Majd húsz percen keresztül sorolták egy korrekt kis dél-amerikai katonai puccs minden elemét: lezárások, politikai ellenfelek letartóztatása, bankok, cégek megszállása, számlák zárolása. Különösen fájhat a Momentumos elitnek, hogy még nincs (nincs?) magánrepülőjük, mert azt vagy egy tucat alkalommal említették.
A leszámolóbiztos hölgy és úr után újra a lángoló tekintetű Fekete-Győr András lépett a színre és felkonferálta az „új Magyarország” tervét, hogy milyen országot is akarnak.
Bevallom izgatottan vártam, hogy mit tart a jó életnek a Momentum, hiszen egy jövőbeli kormányzásra készülő erőnek erre kell elsősorban választ adnia és nem a politikai ellenfelek levadászására készülni, legalábbis demokráciában.
Meg kell mutatnia, hogy kormányzóképes.
Megint a leszámolóbiztos hölgy aztán az úr lépett a színpadra és újra csak lezárások, politikai ellenfelek letartóztatása, bankok, cégek megszállása, számlák zárolása és az elmaradhatatlan repülőgép.
Most komolyan, ezek akarnak kormányozni?! Feltételezve a legrosszabbat, ez a gazemberekből és futóbolondokból álló összefogás nevű valami megnyeri a választásokat és mindenkit lecsukat, akit csak akar, „másnap”, akkor is működtetni kell a gazdaságot, adó és családpolitikát kell folytatni, el kell dönteni, hogy marad a munkalapú társadalom vagy visszahozzuk a 2010 előtti segélyalapút… és így tovább.

Maradjanak a Facebookon és az USA követségén. Oda valók, nem kormányrúdhoz.

 
 
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató