2021. április 19. - Emma
EUR : 360.84
USD : 301.3

A rendőrök 142 feljelentést tettek a Gődény György-féle tüntetésen és utána

Gődény György hívására délelőtt kb. ezren mentek el a Hősök terére a járvánnyal kapcsolatos korlátozások ellen tiltakozni. Az eseményen ott voltak a járványtagadás meghatározó influenszerei is: dr. Lenkei multivitamin-kereskedő és a gyöngyösi kórházból elbocsátott dr. Pócs Alfréd, ortopéd sebész is.

Este a rendőrség a honlapján közölte, hogy a befejezett gyűlésről egy kisebb csoport átvonult a Vajdahunyad várához, és ott egy új gyűlésbe kezdett, ahol a rendőrök megint intézkedtek. A rendőrök a két helyszínen összesen 142 esetben tettek szabálysértési feljelentést, és 4 embert a helyszínen megbírságoltak.

 

„A rendőrség a Hősök terén tartott gyűléssel összefüggésben gyűlés szervezése és tartása miatt, a Vajdahunyad váránál tartott gyűléssel összefüggésben gyűlés tartása miatt, egy-egy fővel szemben kezdeményez közigazgatási eljárást” – írja a police.hu.

Két embert állítottak elő, az egyiket személyazonosság igazolásának megtagadása szabálysértése, a másikat az ellene elrendelt szabálysértési körözés miatt.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató