2024. április 19. - Emma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

A Vadhajtások.hu-t is elérte a Facebook cenzúrája, lekorlátozták a népszerű jobboldali portált

Felesleges picsogni, tudtuk, hogy ez lesz.

Ma a jobboldalon nagyjából 6 darab fő pillér van a közösségi médiában, az egyik mi vagyunk. Oldalunkra már több büntetés volt érvényben, az egyik, hogy több mint egy éve megállították oldalunk követhetőségét, és betapadt 60 ezernél. Hiába a népszerű élő közvetítéseink, a többezres kommentelések, százezres megtekintések ezeken például, oldalunk nem nőhet, hiszen egy tetszikelés esetén azonnal feldobja a Facebook, hogy: Biztosan tetszikelni szeretnéd? No, mindegy is. 

 

 

Most kaptuk a hivatalos felszólítást, miszerint csökkentett üzemmódba tettek, eléréseinket hivatalosan is korlátozták. Igazából büszkének kell erre lennünk, a saját pályájukon játszadozunk, éppen ezért támogatjuk kormányunkat abban, hogy a mi pályánkon nekik is sokkal keményebben kell labdázni. Bezárni, kivéreztetni, ellehetetleníteni akiket még lehet, és ebben mi támogatjuk a kormányt. Tönkre kell tenni a balliberális szennyoldalakat, ahogyan teszik ők velünk. Használjuk már azt a kurva kétharmadot picit keményebben. 

 

A lényeg, hogy azért mi maradunk, és megyünk tovább!

 

Weboldalunkat bármikor elérhetitek Facebook nélkül is, minden cikkünket kommentelhetitek, és itt még cenzúra sincsen. 

 

Bő egy év van a választásokig, és jól láthatóan feltettek ezek mindent egy lapra, leszedni mindenkit akinek ma hangja van a közösségi médiában. Ez ide kevés lesz, ez nem Amerika. Bízunk a magyar emberekben, bízunk abban, hogy nem mennek itt ezzel a brutális cenzúrával semmire, és megtaláljuk egymást a Facebook nélkül is. Háború zajlik hazánkért, ahol a tét nem kicsi. Megmaradunk magyarnak, vagy beolvadunk a beteg nyugatias abnormális világ olvasztótégelyébe.

 

És talán egyszer az ilyen Cukerbergek is arra a helyre kerülnek, ahová valók.....

 

Hajrá Magyarok! 

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató