2021. április 20. - Tivadar
EUR : 360.84
USD : 301.3

Februárban a DK kapja a kamuvideós Korózs-díjat - Videó

A Demokratikus Koalíciónak ítélte februárban a „kamuvideós Korózs-díjat” Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt frakciószóvivője annak érzékeltetésére, hogy

Gyurcsány Ferenc vezette ellenzéki párt szerinte oltásellenes álhíreket terjeszt.

Nacsa Lőrinc hétfői videonyilatkozatában kiemelte: ez a díj azoknak jár, akik a legnagyobb álhírterjesztők, és akik támadják a védekezésben részt vevő szakembereket és  hatóságokat. Méltó díjazott volt korábban Szabó Tímea (Párbeszéd) és Hadházy Ákos (független) képviselő - mondta.

Az elmúlt időszakban az oltásokkal és a vakcinákkal kapcsolatban egészen elképesztő mélységek tapasztalhatók a baloldalon. Gyurcsány pártja emberkísérletnek nevezte az orosz vakcinát és petíciót indított a kínai ellen, miközben ezek az oltóanyagok azóta is életeket mentenek meg - hangoztatta.

A DK-s Varga Zoltán hamisítottnak nevezte a keleti vakcinákat, képviselőtársa, Komáromi Zoltán pedig vitatkozna azzal, hogy az oltás jobb, mint a betegség - sorolta, megjegyezve: mindez Gyurcsány Ferenc tudtával és utasítására történt.

""> 
A februári kamuvideós Korózs-díjas nem lehet más, mint az oltásellenes Gyurcsány-párt. „Gratulálunk, és szégyelljék magukat!”

- mondta Nacsa Lőrinc.

Forrás: MTI

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató