2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Gulácsi, neked a divat mondja meg, hogy ki vagy?!

Kötter Tamás írása

„Gulácsi, neked a divat mondja meg, hogy ki vagy?!

Valóban nem a szurkolók, hanem a szponzorok elvárásainak, a gender fedőnéven futó tudománynak álcázott kulturmarxista ideológia elvárásainak tett eleget, egy irányított kampány során.

Az egész kezd egy virtuális május elsejei felvonuláshoz hasonlítani, és ahogy akkoriban, úgy most sem kötelező, de azért erősen ajánlott a részvétel.

Mindez egy katonailag és ideológiailag is megszállt országban, ahol a bűnbánat állami szintre emelte a teljes önmegtagadást.

Ebben semmi, de semmi bátorság sem volt! Milyen »lázadás« az ahol multinacionális cégek menetelnek mögötted és a teljes tudatipar veled van?!

Milyen bátorság kell a »hivatalos« vélemény propagálásához, amikor éppen az ellenvéleményeket hallgattatják el, zárják el, zárják virtuális karanténba?!!

Kíváncsi vagyok, ha Katarban vagy valami hasonló helyen vezetne le, akkor is ilyen bátor lenne-e, vagy egyáltalán felmerülne vele szemben ilyen »elvárás«.

Szerintem nem.

És arról még nem is beszéltünk, hogy micsoda egetverő ostobaság egy fogalmat saját magàval megmagyarázni – erről persze nem szegény Gulácsi tehet, ő csak teszi a »dolgát«.”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató