2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Besz@rás: Felismerték Lacknert a kokainos botrányvideó főszereplőjében

Mégpedig a kispesti baloldal propagandalapja... Ezt hívják balfaszságnak.

Legközelebbi ismerősei sem nagyon akarták felismerni a kispesti szocik egykori képviselőjét, Lackner Csabát azon a videón, amelynek révén 2019-ben kirobbant a botrány.

A felvételen egy ismeretlen, de Lacknerre a megszólalásig hasonlító férfi „fehér poros” zacskót lóbál, és „csíkokat” húz ki.

Ez, ugye, a legfőbb oka, hogy az ügyben egyelőre legfeljebb ismeretlen elkövetőt gyanúsíthatnak kábítószer-fogyasztás és komoly kispesti korrupció gyanújával.

Gajda Péter kispesti polgármester se nagyon akarta felismerni a felvételen Lacknert, akivel még fociztak is együtt.

Az azonosság kérdése pedig ebben az ügyben hatalmas jelentőséggel bír.

Éppen ezért érthetetlen, hogy

a kispesti szocialistákhoz köthető helyi propagandalap, a Kispesti Magazin most mégis hirtelen felismerte, hogy a felvételeken szereplő férfi az a Lackner Csaba,

aki most éppen magánvádas büntetőeljárásban ítéltette el rágalmazásért Dódity Gabriellát, a kispesti Fidesz–KDNP frakcióvezetőjét, mert a képviselő egy Facebook-kommentben „fehér poros orrokat” és „csíkokat” emlegetett.

Mint megírtuk: a közvéleménynél minden biztosítékot leverő (Dódityot rágalmazónak kimondó) ítélet után

humorára talált az „elítélt”, és kispesti díszpolgárnak jelölte a kokainos videón szereplő „Lackner Csaba önkormányzati képviselőre megtévesztésig hasonlító személyt”.

A felterjesztés indoklásában pedig még egyszer külön hangsúlyozta, hogy a már szinte mindenki által ismer botrányvideóból kivágott fotón szereplő férfit javasolja kerületi díszpolgárnak, hiszen a hihetetlen nézettségre szert tett videóban szereplő személy

rendkívül sokat tett Kispest hírnevének öregbítéséért, a kerület sajtóban való megjelenéséért”.

Forrás: 888.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató