2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Csúcson az agymosás: Egy szexológus szerint, ha egy férfi lefekszik más férfiakkal, ettől még nem lesz homoszexuális

Joe Kort klinikai szexológus és pszichoterapeuta azt mondja, a viselkedés és a személyiség nem ugyanaz, vagyis egy férfi nem lesz attól meleg, vagy biszexuális ha lefekszik egy másik férfival.

Dr. Joe Kort felforgatta az online teret, amikor elindította a TikTok-csatornáját. A michigani szexológus olyan, tabunak számító témákat feszeget rövid videóiban, mint például, hogy miért fekszenek le férfiakkal heteroszexuális férfiak – írja a LadBible című brit bulvárlap.

Kort azt mondja, attól, hogy egy férfi lefekszik egy másik férfival, még nem lesz meleg, vagy biszexuális. A meleg férfiak kizárólag férfiakhoz vonzódnak, a biszexuálisok pedig férfiakhoz és nőkhöz egyaránt. Egy férfinak azonban nem kell feltétlenül vonzódnia egy másik emberhez ahhoz, hogy lefeküdjön vele. Elég, ha csak a szexhez vonzódik. Megfordítva: egy meleg férfi sem válik attól heteróvá, vagy biszexuálissá, ha lefekszik egy nővel, vagy megnősül. Attól, hogy lefekszik valakivel, az alapvonzódása, a személyisége nem változik meg.

 

Miért fekszik le egy heteroszexuális férfi egy férfival, ha nem is vonzódik hozzá? Kort szerint ennek számos oka lehet, ezek közül az egyik a nárcisztikus személyiségzavar. Egy énközpontú, önimádó férfi egy nőből soha nem válhat ki akkora csodálatot, mint egy meleg férfiból. Ha pedig a meleg férfi kitartóan bálványozza a nárcisztikus férfit, vagyis megadja neki azt, amire igazán vágyik, bármi megtörténhet.

Kort hozzáteszi: a kommentekben sokan írják, hogy csak azért mond ilyeneket, mert ő maga meleg és meg akarja magyarázni, miért fekszik le férfiakkal. Nekik üzeni: 1977, vagyis 14 éves kora óta az egész világ előtt, nyíltan homoszexuális férfiként él.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató