2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Újabb részletek derültek ki Czeglédy Csaba adócsalási ügyéről

Újabb részletek derültek ki Czeglédy Csaba adócsalási ügyéről. A mai tárgyaláson B. Roland korábbi vallomását ismertették, ő strómanként havi 150 ezer forintot kapott azért, hogy papíron legyen az egyik iskolaszövet elnöke,- számol be a Hír TV.

Újabb részletek derültek ki Czeglédy Csaba adócsalási ügyéről. A mai tárgyaláson B. Roland korábbi vallomását ismertették, ő strómanként havi 150 ezer forintot kapott azért, hogy papíron legyen az egyik iskolaszövet elnöke. A tárgyaláson Czeglédy és társai nem jelentek meg, az ügyvédek képviselték őket. A vádirat szerint a DK-s politikus, Gyurcsány Ferenc barátja 22 bűntársával olyan számlázási láncot alakított ki, amellyel a közterhek megfizetését kerülték el.

 

Időhúzásra játszhattak Czeglédyék - ezt állítja a Fidesz országgyűlési képviselője. Budai Gyula a HírTV-nek elmondta, azért húzódott idáig az ügy, mert a Kecskeméti Törvényszék megállapította, hogy két olyan védő is volt az ügyvédek sorában, akik összeférhetetlennek minősülnek. Binszky József, szegedi DK-s politikus ügyvéd például úgy vállalta el az egyik terhelt védelmét, hogy korábban vele érdek-ellentétben álló vádlottat képviselt. Czeglédy pedig többször mentelmi jogára hivatkozva kerülte ki a tárgyalást.

 

 

 

Forrás: Hír TV

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató