2024. április 23. - Béla
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

FeGyőr: mire elkezdünk kormányozni, már össze lesz állítva a Felcsúti-per

FeGyőr interjút adott Soros kurváinak a 444-en, ebből mutatnánk meg olvasóinknak egy részletet. Már írják a vádiratot...

 

 

Mi lenne ez a programjukban szereplő, úgynevezett “felcsúti per”?

Látom, az önök fantáziáját is beindította. A felcsúti per az Orbán-rendszer politikai és gazdasági felépítőinek, ha úgy tetszik a rendszer fő bűnöseinek a pere lesz. Politikusok és oligarchák ülnek majd a vádlottak padján. Magyarország kontra Orbán, Mészáros, Rogán és társaik. Felcsút pedig az Orbán rendszer szívcsakrája, ezért kapta ezt az elnevezést a magyar történelem hitem szerint legnagyobb és legfontosabb pere . 

Van a fejében egy lista, hogy kik lehetnek a vádlottak?

A végső lista egészen az új rendszerváltás kezdő napjáig alakulhat. Szerintem a maga fejében is van egy hosszabb lista, és szerintem az a miénkkel nagyrészt fedésben van. 

A tervezett korrupcióellenes ügyészség állítaná össze a vádiratot?

A vádiratokat a választásig össze kell állítani, mivel a felcsúti pert a kormányzás első napjaiban el fogjuk indítani. Nem lesz idő arra, hogy felálljon a korrupcióellenes ügyészség, viszont a jövendőbeli munkatársaira számítani fogunk az előkészítő munkában.

Akkor ez a per nem a konvencionális igazságszolgáltatás keretein belül zajlana?

Bírák hoznak majd ítéletet.

De ezek szerint nem ügyészek készítik a vádiratot?

A bizonyítékok gyűjtését, és a feljelentés megtételét nem konvencionális ügyészek, hanem jogászok, közgazdászok, oknyomozó újságírók, árnyékügyészek fogják végezni.

De igazi bíróság döntene, és szabhatna ki büntetést?

Hogyne.  

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató