2024. április 25. - Márk
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Marco Rossi elmondta a véleményét a Gulácsi-ügyről: kb. a semmit

Az előző hét egyik nagy port kavaró híre volt Gulácsi Péter posztja, amelyben a magyar válogatott kapusa – a nemzetközi trendekhez igazodva – kiállt a szivárványcsaládok mellett. Minden embernek joga van az egyenlőséghez. Ugyanúgy, ahogy minden gyereknek joga van boldog családban felnőni, alkossa azt a családot bármennyi, bármilyen nemű, bármilyen színű, bármilyen vallású ember – írta közösségi oldalán, ezzel soha nem látott kommentháborút elindítva. Hétfőn elmondta véleményét az ügyről Marco Rossi, a válogatott szövetségi kapitánya.

Az olasz szakember az mlsz.hu-nak nyilatkozva kifejtette, hogy maximálisan tiszteletben tartja, ha valakinek valamiről véleménye van, és azt is, hogy vannak, akik az adott állásponttal egyetértenek, és vannak, akik nem.

Rengetegen kérdezték az utóbbi napokban az álláspontomat Gulácsi Péter múlt heti posztjával kapcsolatban. Ha valaki, akkor én elég jól tudom, hogy Gulának nagyon sok dologról van saját véleménye, amit el is szokott mondani.Rendkívül fontosnak tartom, hogy a véleményét mindenki tisztelettel, kulturált stílusban nyilvánítsa ki! Legyen szó fociról, társadalmi témákról vagy bármi másról. Nem is szeretnék többet beszélni erről, mert a mi legfontosabb feladatunk most az, hogy a lehető legjobban felkészüljünk a márciusi vb-selejtezőinkre és az Eb-re. Bízom benne, hogy sok örömet tudunk majd okozni ezeken a meccseken minden magyar embernek, hiszen mindannyian ezért dolgozunk

– fogalmazott Rossi. A szövetségi kapitány reagálásával lezártnak tekinti az ügyet.

A konklúzió:

Az ominózus bejegyzés kint maradt, amivel felhergelte a normális embereket, bocsánatot nem kért. Gulácsi egy olyan lavinát indított el, amivel felborzolta a hazai és külföldi liberálisokat is. Orbán Viktort, hazánkat és a normalitás híveit kezdték újból támadni... ezért felesleges megszólalni, sportdiplomataként a semmit mondogatni.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató