2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Büntessék szanaszét a gyermekeinket homoszexualitással mételyező RTL Klubot!

Pilhál Tamás írása

Végre! A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság eljárást indított az RTL Klub ellen, amiért a szennycsatorna homoszexuálispropagandával veszélyeztette gyermekeink fejlődését. Egy biztos: pármilliós bírság ezeknek már édeskevés. Sok százmilliós büntetéssel kell megálljt parancsolni a gyermekeket veszélyeztető, szodomizmust reklámozó kanálisnak!

Mikor máskor: karácsony előtt kezdte meg a homoszexualitás népszerűsítését az RTL Klub. A német érdekeltségű tévé „társadalmi célú” hirdetésekben győzködte a magyarokat arról, miért nagyszerű ez az életforma, és miért kell lehetővé tenni az úgynevezett „szivárvány családoknak”, hogy gyermekeket fogadhassanak örökbe. Tudniillik: az jár nekik. Joguk van hozzá. Mert ők legalább olyan jól fölnevelik a gyerekeket, mint egy normális, papa-mama-pár. Sőt, jobban. Szerintük. És a társadalomnak is ez az érdeke… (Vagy legalábbis a világméretű LMBTQ-lobbinak.)

Még újév napján, nem sokkal Fischer Iván pohárköszöntője után is leadtak egy ilyet. A videókban bemutatott hét „családból” háromban ilyen különleges „szülők” jelentek meg: egy homoszexuális pár, egy leszbikus pár és egy egyedülálló örökbefogadó homoszexuális férfi.

  • Az „érzékenyítésnek”, vagy közkeletűbb nevén „buzipropagandának” hívott reklámfolyamot természetesen korhatári besorolás nélkül vetítette a züllött csatorna, hogy lehetőleg minél több kisgyermek lássa, s idejekorán megkedvelje a degenerációt. Ez ugyanis valamifajta követendő életpélda az RTL szerint: így kell élni, ez a jó, ez a modern! Éljen a szodomizmus!

Hétből három. Retek Klubék szerint ez lenne a kívánatos arány. Ha majd’ minden második „család” így festene. Papa és papa. Vagy mama és mama. Bár elvileg az örökbefogadásról szól az agymosás, a fő cél mégsem ez. Hanem ennek a létállapotnak a terjesztése. Legyen minél több homoszexuális! „Népesítsék be” a földet! (A „hogyan” már más kérdés…) Mintha az valami kívánatos-boldog, önfenntartó létforma lenne – nem pedig egy súlyos lelki bajokkal terhelt, igen gyakran depresszióhoz, öngyilkossághoz vezető, rendellenesség.

  • Már rég nem a toleranciáról szól a történet. A világméretű propagandahálózat tovább lépett. Toborzás folyik. Ezért reklámozzák. S a gyermekeinket sem kímélik. Ha sikerül az érzékenyítés, ők lesznek az utánpótlás… 

Ha nem figyelünk oda, pár év múlva oda juthatunk, mint az Egyesült Államok, ahol a fölvilágosító agymosáson átesett fiataloknak csupán 70 (azaz hetven) százaléka tartja magát heteroszexuálisnak. Ha Biden apó fokozza a tempót (s miért ne fokozná?), lesz ez még 50 százalék is, aztán meg annyi sem… A Popular Science folyóiratban megjelent, homoszexuális szervezetek által is elismert kutatás igazolta: a homoszexualitásban legfeljebb kis részben játszanak közre genetikai tényezők, azért elsősorban a társadalmi és környezeti behatások felelősek. Vagyis az agymosás, hülyítés remek eszköz a terjesztésre…

ÁRAD A MOCSOK

Az RTL-nek semmi sem szent. Csak úgy árasztják magukból a fertőt. Mit nekik tizenkétmilliós vagy százmilliós bírság: mellényzsebből kifizetik, mételyeznek tovább. Most éppen a homoszexuálispropagandát tolják a képünkbe. Főműsoridőben, korhatár-karika nélkül. S ha a gyermekeink nem értik, miért két férfi vagy két nő egy pár, akkor kénytelenek legyünk valamit makogni a csöppségeknek. Tegyük a óvodások élete részévé az abnormalitást! Idejekorán szoktassuk őket hozzá…

Hogy is mondta Orbán Viktor? A magyar társadalom rendkívül toleráns az effajta életmód felé, ám van egy vörös vonal: a gyermekeink. Hagyják békén a gyermekeinket! A magyarok elsöprő többségének véleményét fogalmazta meg.

A CitizenGo életvédő szervezet már decemberben bojkottot hirdetett az RTL Klub ellen (a petíciót ITT lehet aláírni), most pedig a médiahatóság úgy döntött, eljárást indít a kanális ellen, mert a homoszexuálisreklám veszélyezteti a kiskorúakat. A kampányvideót készítő Soros-szervezet, a Háttér Társaság viszont azt állítja, a hatóság el akarja őket hallgattatni; szerintük kiskorúak is nyugodtan megtekinthetik az érzékenyítést, jót tesz nekik. Gondolom, ha rajtuk múlik, előbb-utóbb ilyeneket vetítenek majd esti meseként…

  • Az NMHH eljárása üdvözlendő, bátor lépés. Megálljt kell parancsolni az erőszakosan népszerűsített őrületnek! A homoszexualitás eltűrt, senki által nem üldözött – ám nem egy kívánatos, a társadalom számára követendő-terjesztendő életforma, amit reklámozni kellene. A gyermekek megmételyezése, behálózása, idejekorán történő szexualizálása pedig kifejezetten bűncselekmény. Egyfajta megrontás. Reméljük, a médiahatóság nem hátrál meg, bátran végigviszi az eljárást, és sok százmilliós büntetéssel teszi helyre Magyarország legundorítóbb tévékanálisát. Mert eddig, és ne tovább!

Forrás: Pestisracok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató