2024. március 19. - Bánk, József
EUR : 394.46
USD : 361.89
Időjárás ikon

A parizeres szelfinél is van lejjebb: Kamu Geri elsírta magát az önfényező videójában - Videó

Hihetetlen kampány elé nézünk, az egyik parizert zabál, a másik részegen instagramozik, a harmadik már intézi a pereket, és erre megjön ez a barom, elsírja magát a hajléktalanjain,

Mint ismert, az alkalmatlan srác ma ismertette a faszságait. A főpolgármester szombati online programján a főváros következő hétéves, Otthon Budapesten című városfejlesztési terveit mutogatta.

Az Index szerint hősünk majdnem elpityeregte magát, mikor egy hajléktalan férfi történetét említették meg.

Így írnak a nehéz pillanatokról:

A rendezés méltó volt egy fontos kampányeseményhez, Karácsony stábja mindent beleadott. Volt dobpergés, drónfelvételes vágóképek, ellenzéki polgármesterekkel készült riportok, sok poén, de még könnyfakasztó pillanat is. Dramaturgiai csúcspontját a műsor egyértelműen az egykoron hajléktalanként élő, egy kórház Covid-osztályán takarítóként dolgozó Kovács Attila történeténél érte el. Karácsony Gergely korábban személyesen adta át a főpolgármestersége során eddig elkészült 86 szociális bérlakás egyikét Kovács Attilának.

„MINDANNYIUNK SZÉGYENE, HOGY EZÉRT A MUNKÁÉRT ENNYI PÉNZT KAP”

– fogalmazott Karácsony, majd Kovács Attila történetét folytatva a főpolgármester kis híján elsírta magát. Mégis igazságtalan lenne Gyurcsány Ferenc ismert retorikai trükkjének másolásával vádolni Karácsonyt, a főpolgármester meghatottsága ugyanis valósnak tűnt – a Karácsony arcát teljes képernyőn mutató, drámai pillanatban történt kameraválasztás azonban az egész téma hitelességét kezdte ki.

Mutatjuk a drámát:

Tüttőnek meg 14 ingatlanja van, meg milliós fizetések repkednek a hivatalban...

Menjetek a képmutató, kurva anyátokba!

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató