2021. szeptember 17. - Zsófia
EUR : 348.9
USD : 296.38
Időjárás ikon21°16°

A DK Gulyás Gergely és Kásler Miklós miniszterek lemondását követeli

A Demokratikus Koalíció azonnali lemondásra szólította fel Kásler Miklóst, az emberi erőforrások miniszterét és Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert hétfőn online sajtótájékoztatón.

A DK frakciószóvivője, - aki éppen a faxverő Gréczy botránya után került be a Parlamentbe - a hétvégén elmaradt koronavírus elleni védőoltásokra utalva azt mondta, hogy a kabinet egy hét alatt hozta össze "minden idők legnagyobb kormányzati összeomlását".

Nem maradhat következmények nélkül, hogy a kormány 74 ezer ember beoltását sem volt képes megszervezni - jelentette ki Varga Zoltán.

Az ellenzéki politikus a két miniszter lemondása mellett azt is követelte, hogy nevezzenek ki egy felelős egészségügyi minisztert, aki kizárólag a tömeges oltással és a kórházak működésének biztosításával foglalkozik.

Minden elvesztegetett nap, minden óra és perc magyarok egészségébe és életébe kerül - mondta Varga Zoltán.

A tények makacs dolgok, hiába vergődik a DK.

Két napja Magyarország Európában a negyedik, az európai unióban pedig a második helyen állt átoltottság tekintetében, és hamarosan az élre kerülhetünk. Ennyit Gyurcsányékról, akinek a politikusai még úgyis a kormányt szidják, miközben megkapták az oltást...

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató