2024. április 23. - Béla
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

Bencsik András: Barmok választották meg az I. kerület polgármesterét

Kiakadás van balliberáliséknál....

Totálisan kiakadtak balliberális cselédeink. 

 

Íme, ez megy most náluk: 

Bencsik András kormányzati publicistának nőnapon sikerült azt mondania Váradiné Naszály Márta polgármesterről(nagyon helyesen és pontosan,- a szerk.), hogy „egy mosónő lelkületű, primitív ember”, aki „összepiszkítja” ezt a gyönyörű kerületet. Szerinte barmok választották meg az ellenzéki polgármestert. A műsort a Népszava szemlézte.

Alaposan felhergelték magukat a Hír TV Sajtóklub című műsorának résztvevői a Deutsche Welle német közszolgálati tévé magyar nyelvű riportján, amelyik a Budai Várnegyed felújításával foglalkozott. Ebben szólalt meg a kerületet irányító polgármester – írja a Népszava.

Bencsik András egy „egészséges, nagy káromkodást” küldött a német kormánynak, utalva arra, hogy a Deutsche Welle közszolgálati csatorna. A Demokrata főszerkesztője végül mégis szabadjára engedte a visszatartott káromkodást: azt mondta, csak remélni meri, hogy „talán a német emberek nem ennyire büdös görények, mint a közszolgálati német televízió”.„Elmennek a jó édes anyjukba! Nem sül le a bőr a pofájukról?!” – dörögte indulatosan. Bayer Zsolt ezt követően azon elmélkedett, kitilthatók-e a Deutsche Welle munkatársai Magyarországról.  

Ezt követően tértek rá az I. kerületi polgármester, Váradiné Naszályi Márta gyalázására. (Semmiféle gyalázás nem volt ebben,- a szerk.)


„Nagyon sok embernek nagyon komoly lelki válságot okozott, hogy voltak olyan barmok, akik Naszályi Mártára szavaztak.” Bencsik András elmondása szerint azokat nem sajnálja, akik rá szavaztak, csak azokat, „akik nem akarták, hogy egy ilyen mosónő lelkületű primitív ember összepiszkítsa ezt a gyönyörűséges kerületet”.

 

 

 

A Vadhajtások.hu üzeni Bencsik Andrásnak, ha meglátjuk bárhol, kap egy sört tőlünk. Egy egész rekesszel....

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató