2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Bede Zsolt: Legközelebb majd én is "beejtek" egy füstgyertyát a rendőrök közé és "én leszek a rendszer áldozata"

Gyors interjút készítettünk Bede Zsolt kollégánkkal, aki a brutális vádemelésről mondta el a véleményét.

- Mit gondolsz a vádemelésről, már olyanokat olvasunk, hogy 5 évet kaphatsz...

- Hát persze, életfogytiglan lesz, lehet. Ezekhez az idióta állatokhoz hozzátartozik a vágyvezérelt újságírás, engem már akasztanának. Amúgy az kúr fel agyilag, hogy a moslék szavazói mind tapsikolnak, mikor Jakab krumplival támad, Tordai keménykedik, Szarvas Koppány Bendegúz fenyegetőzik, FeGyőr pirotechnikai eszközökkel attakolja az Országházat, stb. Reggelig tudnám sorolni ezeket. Persze azok mind "fasza gyerekek". Ezekkel szemben én meg garázda alak vagyok. Ez a komcsi kettős mérce, amit már megszokhattunk.

Legközelebb majd én is "beejtek egy füstgyertyát" a rendőrök közé és akkor majd "én leszek a rendszer áldozata".

- Azt se felejtsük el, hogy téged az ellenzéki tüntetéseken leköptek, hátulról leütöttek, telefonodat összetörték, azok is érdekesek voltak.

- Így van! Győrben a Szilágyi nevű gyurcsányista jobbikos 300 embert tüzelt fel. Bemondta a mikrofonba: "Itt van Bede Zsolt, a fideszes provokátor!" Na, nekem esett a tömeg, úgy sünöztek meg a rendőrök. Életem legjobb bulija volt amúgy. A Hadházy féle dudálós tüntetésen, pandémia közepette leköpött egy kis anarchista szarházi. Persze nekem ilyenkor nyugodtnak kell lennem, vissza kell fognom magam, mert csak nekem lenne bajom, ha erőszakoskodnék. 

- Az ügyészség nem nagyon írt igazat az ügyekről.

- A rendőrségen együtt néztük meg a felvételeket és kiderült, hogy nem is én löktem meg a magyargyűlölő Hont Bandikát, aki érdekes módon nem volt garázda. Ő csak nyugdíjas tüntetőkkel keménykedett, kiabált. Én pont ezért léptem oda, le akartam hűteni, elvettem a szemüvegét, elsírta magát, megvédtem az öregeket, aztán észrevette, hogy nem a Facebookon van. Ennyi volt a történet. A DKLáris ügy meg egy kis geg volt, passzoltam a labdát és a aláírásgyűjtő pavilonnak csapódott a labda, majd beszartak gyurcsányista aktivisták. Hahaha! (nevet) Azt mondták, hogy prositutált az anyukám, én meg Orbán-csicska vagyok, meg a Kubatov-kutyája és a kisfiam labdáját felrúgták a Skála tetejére, de megint csak higgadtnak kellett maradnom... Nincsen erőszak, nagyon szeretnék ők ezt, de nem tehetem. Volt a Tordaival a kis randim, kérdezte, hogy miért remegek. Elmondtam neki, hogy nagyon szívesen kiütném, de nem tehetem. Azért komoly hidegvér kell ezekhez, amikor ott vannak szemben veled. Ezek állandóan sajnáltatják magukat. Ott van még a plakátos ügyem is, kitéptem a kiscsaj kezéből a plakátot, az meg majdnem meghalt. Viccesek ezek,tényleg!

- Milyen büntetésre számítasz?

- Pénzbüntetés, Gaudi-Nagy Tamás barátommal panaszt tettünk, mert a két ügyet nem lehetett volna összevonni. Ezt elutasították. Majd meglátjuk mennyi lesz az annyi. 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató