2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Erdőkertes baloldali háziorvosa megtagadja a vakcinák beadását

Hippokratészi esküjét megszegve megtagadja betegeitől az oltást Kiss Csaba erdőkertesi háziorvos, az LMP korábbi országgyűlési képviselőjelöltje, aki egészségügyi dolgozóként még magának sem adta be a vakcinát. Sőt, páciensei kérésére sem tesz eleget kötelezettségének, egyik oltóanyaggal sem hajlandó dolgozni - értesült az Origo. Forrásunk szerint óriási pánik alakult ki az oltástagadó orvos miatt a Pest megyei településen, teljesen kiszámíthatatlanná vált, hogy az idős emberek mikor juthatnak hozzá az életmentő vakcinához, ha egyáltalán hozzájutnak.

Tovább folytatódik tehát a baloldal oltásellenes kampánya: már nemcsak támadják az oltásokat, hanem (túlzás nélkül állíthatjuk) közvetlenül is veszélyeztetik az emberi életeket. 

"A 2018-as országgyűlési képviselői választáson az LMP jelöltjeként indulok a Csomád, Csömör, Dunakeszi, Erdőkertes, Fót, Göd és Veresegyház alkotta Pest megye 5. számú választókerületben. Jelenleg három éve dolgozom háziorvosként Erdőkertesen" - így mutatkozott be az LMP honlapján a legutóbbi parlamenti választás előtt Kiss Csaba, aki nem sokkal ezután visszalépett a DK-s Rónai Sándor javára. A baloldali politikus így sem tudta legyőzni a fideszes Tuzson Bencét, de végül tavalyelőtt egy uniós mandátummal vigasztalódhatott.

Kiss négy évig önkormányzati képviselő (1995-1998 között), majd négy évig (1998-2002 között) alpolgármester volt Tiszaszigeten, nyolc évig (2006-2014 között) pedig Eperjes társadalmi megbízatású polgármestereként dolgozott. Mindeközben szakmai vonalon is építgette magát: az általános orvosi diploma megszerzése után letette a háziorvosi szakvizsgát. Életrajza szerint 2001 óta praktizál, hat éve pedig Erdőkertesre tette át a székhelyét, ahol most alaposan kivette a részét a baloldal oltásellenes kampányából. 

Emberéleteket veszélyeztet

Az Origo megbízható forrásból úgy értesült, hogy

HIÁBA TOMBOL A JÁRVÁNY HARMADIK HULLÁMA, A BALOLDALI HÁZIORVOS NEM HAJLANDÓ BEADNI AZ OLTÁST A PÁCIENSEINEK, MÉG ÚGY SEM, HOGYHA AZT KIFEJEZETTEN KÉRIK TŐLE. 

"Nem vállalom, hogy olyan vakcinákkal oltsam be a lakosokat, amelyeknek nincs EU-s engedélye" - ezzel indokolta döntését az Átlátszónak adott nyilatkozatában Kiss, aki összhangban a baloldal oltásellenes kommunikációjával, az orosz és a kínai vakcinák alkalmazását "gyógyszerkísérletnek" nevezte, de szidta magát az oltási rendszert is. A Soros Györgyhöz köthető portál írásában egyébként végig háziorvosnak titulálta Kisst, pártpolitikai kötődéséről egyáltalán nem tett említést. Csakhogy 

POLITIKAI INDÍTTATÁSÚ OLTÁSTAGADÁSÁVAL AZ LMP JELÖLTJE EMBERI ÉLETEKET VESZÉLYEZTET.

A kormány és az Operatív Törzs számtalanszor elmondta, hogy kizárólag a megfelelő átoltottsági szint elérésével lehet legyőzni a vírust, minél gyorsabban adják be a vakcinákat minél több embernek, annál jobb. Az, aki szándékosan kivonja magát a folyamatból, akadályozza a járványból való gyors kilábalást, és ezzel emberi életeket tesz kockára.

Főleg, hogy összesen 2500-an tartoznak Kisshez, aki egyébként a Fő utcai háziorvosi rendelőben fogadja a betegeit. Arról nem is beszélve, hogy praktizáló orvos létére erősen oltásellenes, amit jól mutat, hogy egészségügyi dolgozóként mindezidáig nem oltatta be magát, és pácienseit is megpróbálja elbizonytalanítani. 

Forrás: Origo

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató