2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Érkeznek a tehetségek is: Indul az előválasztáson az alig olvasott, vadliberális Mérce volt főszerkesztője

Elindulok a hatpárti ellenzéki előválasztáson, Ferencvárosban és Józsefvárosban, hogy együtt legyőzzük a Fideszt, és visszaszerezzük a jövőnket! — jelentette be Jámbor András, a Mérce volt főszerkesztője Facebook-oldalán szombaton. Az az ember, aki az index emlőin nevelkedve, évente 70 milliókat tarhálva, annyira tehetségtelen volt, hogy negyed annyi olvasót tudott felmutatni, mint amennyit mi ingyen szerkesztve feltudunk....

A tehetségtelen bohóc bejegyzését változtatás nélkül közöljük:

“Be kell fejeznünk ezt a 12 évet, és vissza kell szereznünk a jövőnket!

Az elmúlt 12 évben mindig ott voltam a háttérben, szerveztem, írtam, beszéltem, de most itt az ideje, hogy előrelépjek, és a körülöttem lévő közösséget megszervezve cselekedjek is. Bekapcsolódjak a Fidesz leváltásáért szerveződő koalícióba!

Jámbor András vagyok, 34 éves, a Mérce alapítója, volt főszerkesztője. 12 éves korom óta a választókerületben élek, itt nőttem fel, itt lettem szerelmes, itt nevelem a gyerekeimet, itt dolgoztam, és itt kezdtem el politizálni.

Most arra kérlek titeket, 

álljatok mellém, támogassatok engem, támogassátok a mögöttem álló közösséget és a programunkat, 

hogy elinduljunk azon a hosszú úton, aminek a végén visszaszerezzük a jövőnket!

Itt tudtok támogatni, a honlap tetején lévő formon:

https://www.jamborandras.hu/

Az elmúlt 3 hónapban azon dolgoztunk, hogy megfelelő ajánlatot rakjunk le elétek, hogy összerakjuk azt a csapatot, amivel van esély győzni. Mostanra ez a csapat több mint 100 főre hízott. Összeraktunk egy programot, ami választ ad a szerintünk legégetöbb problémákra, választ ad arra, milyen országot kell elképzelnünk a Fidesz leváltása utána.

De a győzelemhez, ennek a megvalósulásához Ti is kelletek. Akkor tudunk a siker reményével elindulni, ha lesz 3000 ember az országból, és 500 a választókerületből, aki mellénk áll. Akkor olyan erő lesz mögöttünk, amely a választókerületben elsöpri a Fideszt!

„Szerezzük vissza a jövőnket!”
Csatlakozzatok!”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató