2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Gődényék kiakadtak a Mi Hazánkra: ez a leghiteltelenebb tüntetés lesz

A vírustagadó Doktor Gődény és társai nagyon berágtak Toroczkaiékra.

Közleményben határolódnak el a hétfői tüntetéstől:

A politikai haszonszerzés gátlástalan!

Ha a pártérdek úgy kívánja, bármire képesek és bármit mondanak - aztán az ellenkezőjét is, ha úgy több szavazatot kapnak. A kollégáim is felvilágosító célzattal, jóhiszeműen besétáltak a csapdába, amit aztán rögtön ki is használtak, és ezzel, meg a pár hete elővett hangzatos „lezárásellenes” szlogennel - felbuzdulva a Hősök terei egyedülálló megmozdulásunkon - egy öncélú propaganda szagú tüntetésre próbálják csábítani a mi támogatóinkat, holott korábban a még nagyobb szigorítások hívei voltak! És persze milyen érdekes (vagy inkább nem véletlen), hogy ellentétben velünk, a mi jó előre bejelentett február 28-i megmozdulásunkról egy árva szót sem szóltak a hazai sajtóban, a Mi hazánk rendezvényét viszont abban a pillanatban, azonnal felkapta a média és azóta is reklámozza... Gondolom sejti mindenki, hogy videósok és újságírók siserehada lesz majd ott, és aznap minden róluk fog szólni, hátha a járványhelyzetet is meglovagolva, pár ezerrel több szavazót tudnának majd szerezni. Miközben járványtémában és a Normális Életünk visszaszerzésében ők is a leghiteltelenebbek közül valók.

 

Ezért sincs NEKÜNK SEMMI KÖZÜNK HOZZÁJUK és a rendezvényükhöz, sőt még azt sem szeretnénk, ha bárki megjelenne az ilyen köpönyegforgató politikusok összejövetelén, hogy becsapva ezzel az elégedetleneket, szavazókat gyűjtsenek. Mert lehet, hogy nem tudjátok, de az ő „szakmai” körükből támadtak bennünket eddig is durván a járványkezelési és az oltásokkal szembeni kritikánk miatt!

De azzal is legyetek tisztában, hogy ők nem csak a lezárás hívei voltak, hanem az értelmetlen, az életünket megkeserítő intézkedések lelkes támogatói is! Sőt, ami a leginkább visszatetsző velük kapcsolatosan és egyből leleplezi az álszentségüket, hogy a kormánypártok mellett egyedül ők voltak a problémák legfőbb okozója, a mindenkit keményen sújtó veszélyhelyzeti törvény megszavazója, amivel aztán még büszkén dicsekedtek is, pedig ezzel tették tönkre az országot és az emberek mindennapjait, elvéve így tőlünk a Normális Életünket és az alapvető emberi jogainkat is! Köszönjük szépen, ha nekik ilyen a hazafias cselekedet, akkor ez mindent elmond róluk és ennyi elég is volt belőlük, mert csak a vak nem látja, hogy valójában mi a szerepük… Ezért ne higgyetek nekik és a hozzájuk hasonlóknak, a hazug pártoknak és a haszonleső politikusoknak!

Véssétek jól észbe és sose felejtsétek el az örök igazságot: akik a politikából élnek és onnan jöttek, azok egy kalap alá tartoznak, ezért valójában egymás ellenfelei vagy az emberek érdekeit képviselő választottjaink ők sohasem lesznek, hiszen akkor vége lenne a kényelmes, jól fizető és biztos megélhetésüknek…

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató