2021. július 27. - Liliána, Olga
EUR : 361.48
USD : 306.75
Időjárás ikon34°22°

A "Magyar" Újságírók Országos Szövetsége Gulyás Marcsit tüntette ki

A Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) idén is március 15-én hozta nyilvánosságra sajtónapi díjazottjait. Nyilván nem meglepő, hogy a független-objektív szervezettől leginkább a balliberális gittegylet médiamunkásai kaptak elismerést. 

A Magyar Sajtódíj a MÚOSZ három éve alapított szakmai díja a legmagasabb színvonalú újságírói teljesítményt nyújtó sajtómunkások és alkotóközösségek elismerésére. Az idei díjazott a Telex szerkesztősége, Lukács Csaba (Magyar Hang), Keller-Alánt Ákos (Szabad Európa). A Földes Anna Interjúdíjat Serdült Viktória, a HVG munkatársa kapta Csilek András infektológussal készült interjújáért. A MÚOSZ Gazdaságpolitikai és Médiatudományi Szakosztálya a Gazdasági Újságíró Díjat Gulyás Mártonnak és a Partizán szerkesztőségének ítélte oda – írja az Index.

 Az Aranytoll díj a MÚOSZ több évtizedes múltú életműdíja, amelyet hagyományosan a határainkon inneni és túli magyar nyelvű újságírás magasan jegyzett képviselői kaphatnak meg.

Idén Kereszty András, a Népszabadság volt főszerkesztő-helyettese és a Népszava volt főszerkesztője, Farkas László, az Új Írás szerkesztője, Szűcs Gábor, a Kurír volt főszerkesztője és a Szabad Föld volt lapigazgatója, Rózsa Péter, a Magyar Rádió és a Magyar Televízió volt munkatársa, a 168 óra volt főszerkesztője, a Klubrádió szerkesztője, Varsányi Zsuzsa, a Magyar Rádió zenei műsorainak volt szerkesztője, valamint Markó Béla költő, volt politikus, esszéista és újságíró részesült az elismerésben – olvasható az Indexen.

Forrás: Pestisracok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató