2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

A depressziótól megvénült Szabó Tímea kezdte a mai őrjöngést: "Orbán, Orbán, Orbán"

Szabó azt ordibálta az Országgyűlésben, hogy Orbán Viktor nem védi meg az embereket, Kövér elvette tőle a szót

Az Országgyűlés tavaszi ülésszakának következő, keddi ülésnapján napirend előtti felszólalásában Szabó Tímea ismét produkálta magát, hiszen szerinte a miniszterelnök visszatartja az uniós vakcinákat, csak, hogy hazudhasson. Statisztikákra hivatkozva Szabó nem kicsit kiabálva kiemelte, hogy Orbán Viktor hazudik, és veszélyezteti az emberek életét. Miuátn egy ideje visítozva vádaskodott, Kövér László házelnök elvette tőle a szót. 

Az ülés kezdetén a képviselők megemlékeztek a közelmúltban elhunyt Szabó János, korábbi FKGP-s képviselőről, valamint a magyar zászló és címer napjáról is.

2011. március 16. óta ünnepeljük a magyar zászló és címer napját, erre is emlékezünk ma

– mondta el Kövér László házelnök. Fejet kell hajtanunk azok előtt, akik a nemzeti lobogó alatt harcoltak, és nem feledhetjük el, hogy voltak idők, amikor a nemzeti trikolor birtoklását is büntették.

SZABÓ SZERINT ORBÁN VIKTOR VESZÉLYEZTETI AZ EMBEREK ÉLETÉT

Szabó Tímea, a Párbeszéd képviselője napirend előtti felszólalásában elmondta, hogy ha baj van, akkor oda kell állni az emberek elé és elmondtani ezt. Szabó szerint Orbán Viktor nem védte meg az embereket, és védekezés helyett stadionokra és “Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes vadászati kiállítására szórja el a pénzt”.

Orbán Viktor nemtörődömségének, és hanyagságának köszönhetően az orvosoknak kell eldöntenie, kiknek jut lélegeztetőgép

– riogatott Szabó, aki szerint a miniszterelnök visszatartja az uniós vakcinákat, csak, hogy hazudhasson. Statisztikákra hivatkozva Szabó kiemelte, hogy Orbán Viktor hazudik, és veszélyezteti az emberek életét. Szerinte erre a bűnre és káoszra nincs bocsánat. Szabó magából kikelve ordibált, miközben Kövér László elvette tőle a szót.

RÉTVÁRI LEMOSTA SZABÓT

Rétvári Bence, az EMMI államtitkára elmondta, hogy tavaly ilyenkor a Korózs-féle kamuvideóra hivatkozva Szabó elmondta, hogy túl sok kórházi ágyat készítenek elő a betegek fogadására. Most ehhez képest sipákol, és több kórházi ágyat követel. Rétvári felsorolta, hogy nemcsak Fekete-Győr András (Momentum), Jakab Péter (Jobbik), és Karácsony Gergely beszéltek nyitásról, hanem mások is, ehhez képest, most, szigorú intézkedéseket követelnek. Rétvári szerint saját magukat teszik nevetségessé, mert hiteltelen, amit az ellenzék mond.

Kövesd ÉLŐBEN AZ ESEMÉNYEKET! KATTINTS IDE!

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató