2024. április 17. - Rudolf
EUR : 393.05
USD : 368.85
Időjárás ikon15°

Jákob: Én erősödöm legjobban az ellenzékből, én szeretnék Orbán kihívója lenni

Mindenesetre dolgozunk rajta, hogy én legyek Orbán kihívója

– mondta az Alfahírnek Jakab Péter, a Jobbik elnöke, miniszterelnök-jelöltje, aki iterjút adott az aligolvasott cseléd-lapjának. 

 

Az interjúval, ami nagyjából négy kérdésből áll, most nem fárasztanánk Olvasóinkat. Azonban egy részletet megosztanánk, hiszen a mosoly, a nevetés az egészséges dolog. Íme, a cseléd-sajtónak adott iterjú részlete:

 

Az összes közvélemény-kutató szerint a Jobbik erősödik a legjobban, Ön nyeri hetek óta a lájkbajnokságokat, egy hét alatt több mint 50 ezer követőt szerzett, és az ablaka alatt ott kuporog a köztévé stábja. Jakab Péter vált Orbán Viktor első számú kihívójává? Vagy ezzel a kérdéssel még korai foglalkozni? 

Mindenesetre dolgozunk rajta, hogy én legyek Orbán kihívója.

Ami jól látszik, hogy a Jobbik dinamikus erősödésnek indult, és nem a többi ellenzéki párt kárára erősödünk, hanem a bizonytalanokat tudjuk megszólítani, vagyis velünk az ellenzék egésze erősödik.

Ami pedig engem illet, ott vagyok erős, ahol Orbán is. Vidéken. A kormányváltás ott fog eldőlni akkor is, ha esetleg nem én leszek a közös miniszterelnök-jelölt. A vidéket én tudom felsorakoztatni az ellenzék táborába, és ezt a Fidesz is tudja. Ezért fognak támadni még erősebben. Tegyék! A támadás csak fokozza a harci kedvem. 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató