2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Lenin-Orbán párhuzammal tért vissza az ATV-be Vágó Pista

Az önmagát gyógyszer-vegyésznek aposztrofáló ex-kvízprofesszor feltette a nagy kérdést is: honnan tudjuk, hogy a kínai vakcina jó?

Csaknem egy év után vállalt televíziós szereplést Vágó István, aki a karantént elhagyva az ATV Egyenes Beszédcímű műsorának vendége volt.

A téma – a karanténszakáll után – a vakcinák és a mai parlamenti ülésnap volt.

Az önmagát a műsorban gyógyszer-vegyészként aposztrofáló Vágó egy kérdéssel kezdte: az EU többi országában miért nem oltanak kínai és orosz vakcinával?

„Mert Orbán Viktor novemberben és decemberben, és azóta is hazárdjátékot játszik” – válaszolt saját kérdésére az ex-kvízprofesszor.

„Mi nem vagyunk oltásellenesek, csak kérdéseket teszünk fel: honnan tudjuk, hogy a kínai vakcina jó?” – mondta Vágó, hozzátéve hogy azzal, hogy a magyar hatóságok kimentek Moszkvába, és megnézték a gyártási folyamatot, még nem jelenti azt, hogy hatékonyak is.

 

Lendvai Ildikó szerint Orbán osztja fel az országot oltáspárti és oltásellenes oldalra.

 

„Milyen fantáziátlan, hogy a legfőbb érv még mindig a gyurcsányozás” – tért rá az MSZP-s politikus a mai parlamenti ülésnapra, majd Vágó egy parádés Orbán-Lenin párhuzamot vont: „Lenin-elvtárs azt mondta, hogy számunkra a legfontosabb a film. Orbán elvtárs azt mondja, hogy számunkra minden kommunikációs forrás fontos”.

„El kell jutni az emberekhez” – emelte ki Vágó, aki arról panaszkodott, hogy nem tudnak kimenni az állampolgárokhoz még március 15-én sem, de a kormánynak ott van az „M1,M2, Kossuth-rádió, Petőfi-rádió”.

A teljes adást itt nézheti meg az, akinek van ideje ilyen hülyeségre.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató